Aranygólok döntöttek a HUNESZ FIFA Masters májusi döntőiben a pontokról

Aranygólok döntöttek a HUNESZ FIFA Masters májusi döntőiben a pontokról

A HUNESZ FIFA Masters májusi döntője új nyerteseket hozott, de mindenkinek meg kellett küzdenie minden egyes pontért. Mindkét konzolok új játékosok győzedelmeskedtek az április MEF tornához képest.

Playstation 4

Az alsó ágon The Boy és GrislyJam22 mérhette össze tudását, és utóbbinak ehhez sikerült legyőznie Chris_Maj-t, aki az előző hónapban felülkerekedett rajta a fináléban. A két játékos első összecsapása magabiztos kétgólos sikert hozott TheBoynak. Mindkét találatot a második játékrészben szerezte. A visszavágón aztán GrislyJam22 elég hamar megszerezte a vezetést, és ekkor felgyorsultak az események, a 26. percre már 2:1-re vezetett. Aztán a második félidőben sikerült újabb gólt szereznie, de további találatot egyik fél sem jegyzett, így maradt az aranygólos harmadik meccs, ahol TheBoy remekül ugratta ki Cristiano Ronaldót és belőtte magát a döntőbe.

TheBoy 2:0 GrislyJam22
GrislyJam22 3:1 TheBoy
TheBoy 1:0 GrislyJam22 (aranygól)

A mindent eldöntő párharcban már Gogetinho volt az ellenfele, aki idő közben konzolt váltott, hiszen eddig inkább Xboxon versenyzett. A döntő első meccsén viszont TheBoy ott folytatta ahol abbahagyta, és nagy elánnal játszott, az első félidőben kettővel ment, majd a fordulás után újra betalált, amire csak egyetlen válasz érkezett Gogetől. De ez elégnek bizonyult, már csak azért is, mert a visszavágón félóra alatt lőtt hármat, de mégsem örülhetett, mert jött egy válasz a másik oldalról, így ez sem dőlt el a két meccs alatt. Az aranygólért folyó küzdelemben az első negyedórában TheBoy letámadta Gogét és több lehetősége is volt, végül egy kontra végén mégis a rutin diadalmaskodott.

TheBoy 3:1 Gogetinho
Gogetinho 3:1 TheBoy
Gogetinho 1:0 TheBoy (aranygól)

Xbox One

A másik konzolon egy kicsit jobban kinyílt a gólcsap, az alsó-ági döntőben Sero és Cselszkii játszhatott egymással, és nem is fukarkodtak a virtuális pályán. Az első mérkőzésen ugyanis sűrű gólváltások közepette haladtak fej-fej mellette a felek. Végül a második félidőben nagyon megszaladt Seronak, hiszen háromszor is eredményes volt, amivel eléggé szétzilálta ellenfelét. Cselszkii azonban nem adta fel, és rögtön elkezdte ledolgozni a hátrányát a második felvonásban, az első félidőben például kettőt vágott. És bár egy harmadik gólt is sikerült összehoznia, de időközben kapott is egyet, így Sero jutott a fináléba.

Sero 5:2 Cselszkii
Cselszkii 3:1 Sero

A döntőben pedig az a VadicskaOliver várt Serora, aki addig simán intézett el mindenkit, többek között egyszer már ezen a napon aktuális ellenfelét is kiütötte. A finálé első meccse aztán egy őrült adok-kapokban teljesedett ki, ahol a fiatal titán megint nem bírt magával és ontotta a gólokat, és bár DVSC-s ellenfele sem volt rest, eggyel mégis kevesebb jött neki össze. A visszavágón aztán a 8. percben összehozott vezetése kicsit letaglózta Olivért, aki nem is tudott magára találni, a kegyelemdöfés pedig a 84. percben érkezett. Bár egy szépítésre még futotta az erejéből, de ez már túl későn lett meg, hogy bármin is változtathatott volna.

Sero 5:4 VadicskaOliver
VadicskaOliver 1:2 Sero

Májusi top 3:

Xbox One

  1. Helyezett: Sero
  2. Helyezett: vadicskaoliver
  3. Helyezett: Cselszkii

PS4

  1. Helyezett: Gogetinho
  2. Helyezett: TheBoy
  3. Helyezett: GrislyJam

Gratulálunk a HUNESZ FIFA Masters májusi döntőjében diadalmaskodó két e-sportolónak, azonban ez csak a kezdet volt. Folyamatosan pörögnek a kvalifikációk és havi döntők, ezek közül a hamarosan megrendezésre kerülő júniusi selejtezőkre itt tudtok nevezni!

KÉRJ VERSENYENGEDÉLYT, EZ AZ ELSŐ LÉPÉSE A NEVEZÉSI FOLYAMATNAK!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!