HEET crazyd33r:

HEET crazyd33r: "Csak magunkat verhetjük meg, nem félünk senkitől"

Meghívott csapatként ott lesz a K&H MN3B VALORANT mezőnyében a HEET csapata.

Hamarosan elkezdődik a K&H MN3B VALORANT versenyjátékának kvalifikációs szakasza, azonban nem minden együttesnek kell az Osztályozó Kupán részt vennie. A HEET meghívottként szerepelhet a júliusban induló alapszakaszban, a csapatból Német "crazyd33r" Gábor válaszolt néhány kérdésre.

A HEET magyar és nemzetközi szinten egyaránt halmozza a sikereket, azonban először tűnik fel a VALORANT Magyarország legnagyobb ligarendszerű e-sport bajnokságában. Milyen ötössel vágtok neki a K&H MN3B-nek, kik segítik a csapatot a háttérből?

"Kicsit több mint 1 év alatt jutottunk el oda, hogy azt lehet mondani, megvan a fix ötös az elkövetkezendő időre. A bétás hármas mellé (bzt, barcode, jómagam) januárban csatlakozott fox, majd nemrégiben specimen.  A coach szerepet victorson tölti be, a manageri szerepet tishler veszi át vakesztől."

Mennyire tartotok a magyar mezőnytől, kiben látjátok a legnagyobb kihívótokat?

"Csak magunkat verhetjük meg, nem tartunk senkitől."

A VALORANT e-sport egyre nagyobb figyelmet kap, köszönhetően a nemzeti és nemzetközi tornáknak. Miért ajánlanád a VALORANTot egy olyan gamernek, aki most szeretné elkezdeni a pályafutását a taktikai FPS-ék műfajában?

"Mindenképp a VALORANT a tökéletes választás a kezdők számára, sokkal letisztultabb. Illetve a Riot nagyobb figyelmet szentel a játékra, anticheatre, mint más fps. Mivel új játék, talán könnyebben ki lehet törni."

Nevezz a K&H MN3B VALORANT nyílt Osztályozó Kupáira még ma!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!