Akciófigyelő: Az Epic mellett Steamen is ingyenes pár napig egy játék

Akciófigyelő: Az Epic mellett Steamen is ingyenes pár napig egy játék

Egy 2020-as videójátékot ad ingyen a Steam a következő napokban.

Az Epic Games Store-ba megérkezett csütörtök 17:00-kor a legújabb ingyenes "mystery game", azonban nem csak ezen a platformon találtok limitált ajánlatot. A Steam nem szeretne lemaradni a konkurenstől, így a Warhammer Underworlds: Online-t kínálják a gamereknek nulla forintért még néhány napon keresztül.

Warhammer Underworlds: Online

Digitális környezetbe ültették át a körökre osztott társasjátékot, így jött létre a Warhammer Underworlds: Online. Jó stratégiai érzékekre és szerencsés kockadobásokra lesz szükséged, hogy legyőzd a valódi hús-vér ellenfeleidet a dicsőségért folytatott harcban. A Warhammer univerzumából ismert hősök, egységek és képességek miatt érdemes egy próbát tennetek vele még akkor is, ha alapvetően nem rajongtok a társasokért. 

Ha szeretnétek átélni a maximális Warhammer Underworlds: Online élményt, akkor ne felejtsétek el behúzni ingyen a Warhammer Underworlds: Online Limited Free Promotional Package - Jun 2021 csomagotMivel a kártyacsatározós játékokból számos példány elérhető a piacon, ezért nem tudott igazán kitörni a tömegből a Steel Sky Productions alkotása. Legnagyobb előnye, hogy hiába kapott rengeteg negatív kritikát, az ingyenes játékoknak mindig lehet helyet találni.

Az ingyenes Warhammer Underworlds: Online videójátékot június 10-én 19:00-ig adhatjátok hozzá nulla forintért a Steam könyvtáratokhoz.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te szoktál társasozni?