Lenovo Legion Honvéd:

Lenovo Legion Honvéd: "Az elvárás viszont nem változott, dobogós helyezés a cél"

A Lenovo Legion Honvéd csapata a League of Legends mellett a Riot Games másik e-sportjátékában is ott lesz a K&H MN3B mezőnyében.

Nagyszerű alapszakaszt zárt a K&H MN3B League of Legends versenyjátékában a Lenovo Legion Honvéd, de hamarosan elkezdődik a VALORANT szezon, ahol szintén érdekelt a szervezet. Mezei "Cobain" Péter, mint a csapat menedzsere, valamiint Sebestyén "sebi" András, a VALORANT csapat kapitánya válaszolt a kérdésekre.

A Lenovo Legion Honvéd szárnyal League of Legendsben, már biztosan ott vannak a top 4-ben. Hasonló teljesítméyre számítasz a VALORANT csapattól is?

Cobain: "Igen a LoL csapat valóban jól teljesít, úgymond hozta a kötelezőt, és még a playoff hátra van, ahol bármilyen színű érem benne van a csapatban, remélem ki is jön belőle:))  A Valorant csapat az utóbbi időben viszont nem úgy teljesít ahogy azt vártuk, ezt a srácok is pontosan tudják, de ettől függetlenül már a megalakuláskor úgy kalkuláltunk, hogy az MNEB lesz az igazi erőfelmérő, ott derül ki majd ki, hogy pontosan mit tud ez a csapat. Viszont a legutóbbi sikertelenebb eredmények miatt, folyamatban van egy kis lineup frissítés, a cél hogy a K&H MNEB-re a megfelelő ötös készen álljon. Az elvárás viszont nem változott, dobogós helyezés a cél."

Kikből áll össze az LLH ötöse, milyen szerepet töltenek be a játékosok?

A Lenovo Legion Honvéd VALORANT csapata

skraddy: hangulatfelelős és fill játékos, gyakran irányít is, korábban CS:GO-ból lehetett ismerni, egy csapatban játszott Camperrel és sebivel mielőtt játékot váltott

Camper: Jett main, jól kattint a fejekre, CS-ben nagy hazai tehetségnek tartották, főleg az AWP tudása miatt

axon: fill játékos, ő is jól kattint a fejekre, korábban CS-zett

sebi: fill szerepet tölt be, irányító, clutch király, rengeteg CS-s versenyen lehetett vele találkozni korábban

LigHTRoland: füstös agentekkel játszik, tryout a csapatban egyelőre, ő is CS-ből jött át

crazysound: edző, egyelőre tryout a csapatban

balage: fill játékos, tartalékjátékos jelenleg, R6S-ből érkezett

Mit gondolsz a VALORANT e-sport jövőjéről. Szerinted képes lehet felnőni a CS:GO és az R6S mellé akár hazai, akár nemzetközi viszonylatban?

sebi: "A VALORANT, mint kompetetív FPS játék szerintem bőven fel tud nőni a versenytársai mellé. Úgy gondolom, hogy van hely a piacon a CS:GO és az R6S mellett, nem feltétlenül kell egyik vagy a másik rovására nőnie. Amennyire láttam, mind itthon, mind külföldön van igény a játékra, jó nézettséget produkál."

Nevezz a K&H MN3B VALORANT nyílt Osztályozó Kupáira még ma!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!