K&H MN3B R6S: A WiLD mindkét meccsét elbukta és visszacsúszott a harmadik helyre

A Nice Gaming sikerével és a rivális botlásaival átvette a második helyet a tabellán.

A K&H MN3B R6S alapszakasza a végéhez közeledik, és bár úgy tűnt, hogy mostanra kirajzolódott a rájátszás mezőnye, néhány nagyobb meglepetést még mindig hozott magával a bajnokság második fele. Kezdjük rögtön azzal, hogy a nyolc helyett csak hét mérkőzést tartottak meg, mivel a High Coast Esports és a Team Plague meccsét június 12-ére halasztották 15 órai kezdéssel.

A pénteki napon a sereghajtó Genesis Gaminget a WnP ötöse elég nagy magabiztosságal győzte le Villán, 2:2 után simán legyalulták ellenfelüket. A KmK Esports mindeközben tényleg komolyan gondolta azt, hogy megcsípi a negyedik helyet, éppen ezért az itt tanyázó Illés Akadémia Spirit legjobbjai felett diadalmaskodtak. Inkább csak az első félidő volt szoros, valahogy az IAS-nak valamivel jobban sikerült védekeznie, mint támadni, de ez most édes kevés volt tőlük. A nap meglepetését aztán a Nice Gaming szolgáltatta, miután szorosabb csatában végül felülmúlták a WiLD-ot. Legutóbb a vadak könnyedén nyertek az N6 ellen, de most sikerült a revans. Az első félidő 3:3-mal zárult, aztán a fordulást követően hiába támadt rendületlenül a WiLD, nem sikerült feltörniük, csak egy ízben az N6 védelmét Oregonon. Bár TR1FT 14 killig jutott és 2.0-ás K/D aránya volt, de ez most mégsem volt elég.

WnP Esport Club 7:2 Genesis Gaming
Illés Akadémia Spirit 3:7 KMK Esports
WiLD Multigaming 4:7 Nice Gaming

A második napon leginkább a papírforma érvényesült, a HCE könnyedén intézte el a KmK együttesét, miközben a Nice Gaming a sereghajtó ellen egy picit megizzadt, miután a Genesis 4:3-ra is vezett már, de végül nem forgott veszélyben a győzelme. Aztán jött az újabb fekete leves a WiLD számára, az utolsó előtti Plague nagyon összekapta magát és a pontatlanul játszó vadakat levadászták. Egy rendkívül kiélezett első félidő után néhány pillanatig még 4:3-ra ugyan vezettek, de a PLG bekeményített és zsinórban négyszer is nyerőnek bizonyult a védelme, ezzel a liga egyik legnagyobb meglepetését szállították, a WiLD pedig lecsúszott a második helyről. Az Illés Akadémia Spirit a végén pedig szintén nagyot küzdött a három pontért, a feljavuló WnP eléggé megdolgoztatta őket. A beugróval - a csapat menedzsere Casanova - játszó IAS egy kicsit nehézkesebben vette fel a ritmust, először 1:3-ról fordítottak, majd 4:4 és 5:5-öt követően az utolsó momentumokat ők hozták és nyerték meg a mérkőzést.

High Coast Esports 7:2 KMK Esports
Nice Gaming 7:4 Genesis Gaming
WiLD Multigaming 4:7 Team Plague
WnP Esport Club 5:7 Illés Akadémia Spirit

A sorrend ugyan változott, de az élenálló négy együttesnek továbbra is biztosan tűnik a helye a rájátszásban:

Folytatás június 11-én pénteken, amikor is 19:00-tól kezdődik a K&H MN3B R6S alapszakaszának tizenkettedik fordulója.

Az összecsapásokat élőben követhetitek az Rainbow6hu Twitch csatornán!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!