iTHR l0rdos:

iTHR l0rdos: "Bátran állíthatom, hogy a cél az első hely"

Tigene vezetésével szeretné elhódítani a trófeát az iPon Team Horizon csapata a K&H MN3B VALORANT versenyén.

Az iPon Team Horizon Reapers VALORANT csapata komoly névnek számít a magyar mezőnyben. A K&H Magyar Nemzeti E-sport Bajnokságon meghívottként vesz részt a szervezet, amelynek egyik menedzserét, Zandler "l0rdos" Tibort kérdeztük.

Remek eredménysorral büszkélkedhettek VALORANTban, de a K&H MNEB-en eddig még nem volt lehetőségetek megmutatni mit is tudtok valójában. Milyen elvárásokkal vágtok neki a szezonnak?

"Mindenképpen szeretnénk előkelő helyen végezni a bajnokság végére, bátran állíthatom, hogy a cél az első hely."

Kikből áll össze az iPon Team Horizon Reapers ötöse, milyen szerepköröket töltenek be a játékosok?

"A jelenlegi lineup: Tigene a nagyöreg boss IGL, akinek calljainál csak a követőtábora nagyobb. Szimpli a beton iTHR alaptag, aki úgy robban be a rakora, hogy reagálni nincs időd. Haxtrax és GabsoN a feltörekvő generációt képviseli igazi fejelőgépek, Gohan és Goten reinkarnációi. Wakuz a megtestesült tapasztalat FPS játékok terén, mindegy hogy mivel játszik odapakol és csak a fej. Valamint nem utolsó sorban Robi alias DragonwaR, aki a coach szerepét tölti be, minden mapok ismerője, a taktikák fürkészője."

Óriási nézettsége volt a Sentinels vs Fnatic döntőnek, ami jó jel a VALORANT jövőjének szempontjából. Szerintetek miben jobb a VALORANT, mint a többi csapat alapú taktikai FPS?

"Mindenképpen jót tett a scene-nek hogy a CS:GO, illetve egyéb FPSek mellé érkezett egy új és érdekes játék, ezzel kicsit megosztva, felrázva a játékosokat akik megmutathatják, hogy mit is tudnak. A játék technikai háttere nagyon stabil, a kezdeti nyilatkozatok után ugyan a fejlesztők más irányba mentek, de szerintünk így is kiegyensúlyozott a játék (nem lesznek sokat sebző skillek :) -Riot 2020). Örömteljes hogy próbálnak figyelni a fent említett balance-ra és a bugok javítására. Nem utolsó sorban úgy gondoljuk, hogy a Riot által teremtett verseny háttér sokkal jobban működhet, mint a Valve által kiszervezett versenyek. Gondolunk itt a nem egyesített szabályrendszerek, a verseny közben változó szabályokra, ezek mind olyan dolgok amik rombolják az orgok hitét a játékban illetve a szervezőkben.

A VALORANTot nem kell féltetnünk a versenyek terén a Riot a League of Legends-szel, már olyan versenyszervezési tapasztalatot gyűjtött, hogy az magasan a vetélytársak fölé emeli."

Nevezz a K&H MN3B VALORANT nyílt Osztályozó Kupáira még ma!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!