Akciófigyelő: Így szerezd meg az ingyenes Discord Nitrót 3 hónapra

Akciófigyelő: Így szerezd meg az ingyenes Discord Nitrót 3 hónapra

A világ egyik legnépszerűbb közösségi platformján extra funkciókra tehetsz szert teljesen ingyen.

A gamer és streamer közösségből rengetegen használják a Discordot, mint az egyik olyan kommunikációs csatornát, ahol folyamatosan pöröghetnek a tartalmak. Az Epic Games Store jóvoltából három hónapra teljesen ingyen megszerezhetitek a Discord Nitrót, amelynek köszönhetően számos plusz lehetőség nyílik meg előttetek. Az akció csak limitált ideig tart, ezért érdemes minél hamarabb lecsapni rá.

Discord Nitro

A Discord Nitro aktiválása után még jobban személyre szabhatjátok a profilotokat (animált profilkép), HD felbontásban oszthatjátok meg a képernyőtöket, használhatjátok minden beszélgetésben az emojikat, sőt boostolhatjátok is a kiválasztott szervereket. De hogyan lehet a tiétek ez a remek szolgátatás nulla forintért?

  1. lépés: Az Epic Games Store oldalán vásároljátok meg ingyen a Discord Nitrót
  2. lépés: Ellenőrizzétek az e-mail fiókotokat, ugyanis az Epic Games Store-ban regisztrált címre kapjátok meg a Discord Nitro kódját
  3. lépés: Aktiváljátok a kódot a Discordon
  4. lépés: Ne felejtsétek el lemondani az előfizetést a harmadik hónap letelte előtt, különben a negyedik hónap megkezdésekor 10 dollárt levon a Discord a Nitro előfizetés megújítása miatt

A 3 hónapra szóló ingyenes Discord Nitrót egészen 2021. június 24-én 17:00-ig húzhatjátok be az Epic Games Store oldalán.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te használsz Discordot?