Hirdetés

Akciófigyelő: Ingyenesen élhetjük túl a Mars megpróbáltatásait, méghozzá Deluxe kiadásban

Kár lenne lemaradni erről az ajánlatról.

Esport1 Podcast

Heti Hármas! Zajlik a LoL Worlds, jön a CS:GO Major és Deadpool 3 trailert is kaptunk

Hirdetés

Az Epic Store-ból a Controlt húzhatjuk be ingyen a jövőhét csütörtökig, amit igazán kár lenne kihagynia bárkinek. Ha azonban más stílust kerestek, akkor van egy jó hírünk, a Steam és a Humble Bundle is beszállt a buliba és még picivel több, mint 2 napig tőlük is ingyenesen szerezhetünk meg egy remek játékot.

Surviving Mars

A játék pontosan azt tudja, amit a neve is sugall, túl kell élnünk a Marson, csak éppen most nem FPS nézetben kell megküzdenünk a ránk özönlő démonokkal, helyette kolonizálnunk kell a vörös bolygót. Az első marsi városok felépítése a célunk, ám ez koránt sem olyan egyszerű, mint amilyennek hangzik. Igazán izgalmas és érdekes városépítős játék a Surviving Mars, ami még a Cities: Sklyines veteránok is meg tudja izzasztani.

40 euró helyett most teljesen ingyen szerezhetjük meg a játékot a Humble Bundle oldaláról, amit aztán Steamen aktiválhatunk be. Ráadásul nem is a sima, hanem a Deluxe kiadás vár ránk költekezés nélkül, amiben háttérképeket, art bookot, extra skineket és épületeket is találunk. Nem árt azonban sietni, néhány órát leszámítva még 2 napig él az ajánlat, amit itt találhattok meg.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
2 db hozzászólás
  • PalFeed 1 éve
    .
    0 0 Válasz
  • simonjanos 1 éve
    Like de kvra sajnálom hogy kihagytam! :@ Igaz, Epic megvan de jobban szeretem Steam :\ Ráadásul ez Deluxe ... .O
    0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés