K&H MN3B R6: A hétvégén eldőlhet ki lesz a negyedik playoff résztvevő

K&H MN3B R6: A hétvégén eldőlhet ki lesz a negyedik playoff résztvevő

Ugyan lesz néhány mérkőzés, amit szerdára halasztanak, de még így is egy kiélezett utolsó hétvége jön az alapszakaszban.

Alapesetben ez a hétvége lett volna az utolsó a K&H MN3B R6S alapszakaszából, azonban jó néhány mérkőzést átraktak június 16-ára, így bármennyire is a hajrá végét jelenti a mostani két nap, egyes csapatoknak még talán lesz egy utolsó utáni javítási lehetősége. Ettől függetlenül lesz még néhány érdekessége ennek a mostani hétvégének. Először is a WiLD és a HCE nagy rangadójának visszavágójára is sor kerül, és bár az első felvonás nem hozott győztest (6:6 lett), most ez aligha lesz így, már csak azért is, mert mintha a vadak egy kicsit kiengedtek volna, de az is lehet, hogy hullámvölgybe kerültek.

A legfontosabb kérdés viszont az, hogy a KMK befuthat-e a negyedik helyre?

A sorsolásuk igen kedvező, ugyanis három olyan összecsapásuk van hátra, melyben a tabellán mögöttük helyetfoglalókkal mérkőznek meg. Bár a Genesis ellen belefutottak egy döntetlenbe, most ezt aligha engedhetik meg maguknak, mert 5 ponttal vannak a negyedik Illés Akadémia Spirit mögött. Ha mindhárom mérkőzésüket behúzzák, akkor az a 9 pont elég lehet a rájátszásra, de ehhez az is kell, hogy az IAS egynél több meccsét ne tudja megnyerni. Ma a Nice Gaming lehet nekik a kemény dió, akik az utóbbi hetekben felküzdötték magukat a második helyre, emellett ők is játszanak a sereghajtó Genesis ellen, ahol a 3 ponttal számolnak. Ezen kívül igazából az első három sorrendje a kérdéses még, bár itt a HCE ötösét nem valószínű, hogy le tudják taszítani az első helyről, de a WiLD egy jobb hajrával még visszaszerezheti a második pozícióját, bár a playoff seedelés miatt ez lényegtelen, hiszen ott az első a negyedikkel, míg a második a harmadikkal kerül majd össze. 

Íme a teljes menetrend a hétre!

Június 12. szombat:

16:00 WiLD Multigaming vs High Coast Esports
17:00 WnP Esport Club vs KMK Esports
18:00 Nice Gaming vs Illés Akadémia Spirit
19:00 Genesis Gaming vs KMK Esports

Június 13.  vasárnap:

15:00 Genesis Gaming vs Team Plague
16:00 Team Plague vs KMK Esports
17.00 High Coast Esports vs Nice Gaming
18:00 WnP Esport Club vs WiLD Multigaming
19:00 Illés Akadémia Spirit vs Genesis Gaming

Ne maradj le a magyar közvetítésekről sem, kövesd a hivatalos csatornát és légy részese Magyarország új bajnokának megszületésének.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!