Nyerj Cooler Master egeret a K&H MNEB HPCL mai közvetítésén!

Ha te vagy a legszerencsésebb, akkor az utolsó meccs után egy Cooler Master gamer egérrel leszel gazdagabb.

A K&H Magyar Nemzeti E-sport Bajnokságban a virtuális labdarúgók két tornán is megmutathatják tehetségüket. A HUNESZ Masters powered by K&H-ban egyéniben indulhatnak az e-sportolók, a HPCL-ben komplett csapatok meccselnek egymással. Utóbbi sorozat következő adásában Cooler Master gamer egeret nyerhettek, itt vannak a részletek!

Mikor indul a nyereményjáték?

A nyereményjáték 2021. június 13-án, 19:30-tól indul és egészen az adás végéig tart.

Hogyan vehetsz részt a nyereményjátékban?

Ha van érvényes magyarországi lakcímed és regisztrált felhasználója vagy a Twitchnek, akkor nincs más dolgod, mint nézni a nyereményjáték időszakában a K&H MN3B HPCL mérkőzéseit az Esport3tv Twitch csatornán. A dolgod mindössze annyi, hogy amikor megnyitják a virtuális kapukat, abban az időszakban beírd a Twitch chatre a #coolermaster kulcsszót, amivel bekerülsz egy kalapba. 

Mi a sorsolás menete?

Minden adás alatt folyamatosan lehet jelentkezni a nyereményjátékra a #coolermaster kulcsszóval. A jelentkezéseket összesíti a rendszer, majd a közvetítés utolsó szakaszában véletlenszerűen kihúzzák a moderátorok a szerencsés nyertest.

A nyertes kiválasztásra 2021. június 13-án kerül sor a K&H MN3B HPCL tizenegyedik fordulójának utolsó meccse után, ekkor derül ki, hogy kié lesz a Cooler Master gamer egér.

Mi a nyeremény?

A legszerencsésebb játékos egy Cooler Master MM720 ultrakönnyű, RGB-s gamer egérrel gazdagodik.

Az alábbi élő közvetítéseken tudtok részt venni a nyereményjátékban.

  • 06. - K&H MNEB HPCL 11. forduló

A nyereményjáték hivatalos szabályzatát itt elolvashatod.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!