PLG Valnar: Tudom milyen kemény feladat hétről-hétre hozni egy bizonyos szintet

PLG Valnar: Tudom milyen kemény feladat hétről-hétre hozni egy bizonyos szintet

League of Legendsben a harmadi bajnoki cím lebeghet a Team Plague játékosai előtt, de mire lesznek képesek a Riot Games másik e-sport játékában?

A Team Plague szervezete megkerülhetetlen szereplője az elmúlt években megrendezett, valamint a jelenleg zajló magyar e-sport tornáknak. A K&H Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság VALORANT bajnokságába meghívás útján került be a csapat, a klub első emberét, Novák "Valnar" Bencét kérdeztük.

Mi a véleményed a VALORANTról, mint az egyik legújabb e-sport játékról? Kinek ajánlanád leginkább?

"A VALORANT első pillanatoktól magával ragadt engem is, meg úgy az egész Plaguet. Nagyon örültünk, amikor a Tishleres felállás megkeresett minket és a MEF-ig repítették a nevünket! A játékot mindenkinek csak ajánlani tudom, mivel egy nagyon pörgős és látványos FPS játékról van szó, így megtalálhatja benne mindenki azt amit egy jó játékban keres."

Kikből áll össze a Team Plague VALORANT csapat?  

"Olyan veteránokból, akik már bizonyítottak más játékokban drx, zotyi, rokoo, és daeron, viszont keressük még a fix 5-et :) "

League of Legendsben domináljátok a mezőnyt, R6S-ben és CS:GO-ban azonban nem igazán jön ki nektek a lépés. Milyen elvárásokkal vágtok bele a K&H MN3B VALORANT küzdelmeibe?

"Törekszünk rá, de nem lehet mindenben győzni. A LoL csapatunkban egyből megvolt a játékosok közötti kémia, viszont R6ban kellett egy félszezon ahhoz, hogy elkezdjünk csapatként működni. A CSGO, pedig teljesen külön van kezelve a többi játéktól. Jelenleg ezek a srácok a magyar top30-ban vannak benne, van aki előrébb van aki hátrébb, viszont én büszke vagyok mindenkire, hiszen tudom milyen kemény feladat hétről-hétre hozni egy bizonyos szintet. Hatalmas respect mindenkinek, aki a kompetetív szcénában jelen van! Na de, hogy a VALORANTba milyen elvárással vágunk bele? Vissza is térnék arra, hogy meg kell nyerni! Ha nem így állnánk hozzá, nem is lenne értelme belekezdeni!"

Nevezz a K&H MN3B VALORANT nyílt Osztályozó Kupáira még ma!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted a Team Plague milyen helyezést érhet el a K&H MN3B VALORANT versenyén?