Akciófigyelő: Egy 2020-as RPG-t húzhatsz be ingyen limitált ideig

Csak két napig él az ajánlat, addig mindenképp zsákold be ezt az ingyenes souls-like RPG-t.

Óriási leárazásba kezdett a GOG.com, ahol a legújabb címek mellett kényelmesen elférnek a múlt évezred legjobb darabjai. A Summer Sale során szeretnének minden gamernek kedvezni, így a hatalmas kedvezmények mellett ingyenes játékokkal is találkozhattok. A most futó giveaway során 7500 forintot spórolhattok azzal, ha lecsaptok a teljesen ingyenes Hellpointra.

Hellpoint

A Cradle Games 2020-ban megjelent videójátéka a népszerű souls-like vonatra ült fel több-kevesebb sikerrel, ugyanis a kihívásokkal teli harcrendszert egy sci-fi RPG-be ágyazta bele. A kevés színnel operáló környezet, a hatalmas és groteszk szörnyetegek, a brutális nehézség mind egy irányba mutat. A billentyűzetet és egeret felejtsd el, ugyanis a kontroller lesz a leghűségesebb társad az előrehaladás érdekében. Az Irid Novo űrállomás tökéletes helyszínt biztosít ahhoz, hogy a Kozmikus Istenek bábjai megpróbálják bevinni az általad irányított főhősnek a végső csapást. A sci-fi műfajából átvett elemeket jól egészítették ki egy okkultista iránnyal, így alkották meg a Hellpoint egyedi, de mégis ismerős világát.

A Hellpoint megszerzéséhez nincs más dolgod, mint regisztrálni a GOG.com oldalára. Miután sikeresen a könyvtárhoz adtad a játékot, csak le kell töltened és fel kell telepítened a GOG Galaxy segítségével, és máris elkezdheted a mutáns entitások felkoncolását.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

 

Kövess Minket!



Neked van már GOG.com fiókod?

Gaming - Minden Kiberül: kattanj rá Te is!

A kiberbűnözők világszerte évente nagyjából 8000 ezer milliárd USD kárt képesek okozni a vállalatok és a felhasználók életében. Ez a szám évről-évre növekszik.