Kiscsapat ellen szerzett gólt a hosszabbításban a Puskás és ez bajnoki címet ért nekik

A Grosics Alapítvány majdnem meglepte a Puskás Akadémiát, végül azonban utóbbi együttes megszerezte a három pontot és a bajnoki címet, és ebbe még az utolsó meccses vereség is belefért.

A hat lehúzott szezon alatt csak egyszer fordult elő, hogy a Puskás a legjobb háromban végzett, rögtön a bemutatkozó idényükben sikerült megcsípniük egy ezüst érmet, azután viszont inkább a középmezőnynek volt tagja vagy még hátrébb foglalt helyet. A 2021-es K&H MNEB HPCL tavaszi kiírásában viszont összejött a bravúr, nem is akárhogyan. Az utolsó, tizenegyedik játéknapon az első összecsapásuk a Grosics Alapítvány ellen zajlott, ahol elég hamar megszerezték egy oltári nagy kapushiba után Szilvasán révén a vezetést, de erre alig 10 percen belül az ellenfelük egy szenzációs 70 méteres átadást követően válaszolni tudott.

Változás ezek után nem történt, és már a rendes játékidő is véget ért, mikor a 92. percben egy szögletet kapott a Puskás, a beívelést azonban ki tudták fejelni a védők, de nem került messze a labda, egyből jött is vissza, Nagy Levente pedig Szilvasán elég tálalt, aki belőtte a rövidbe, ezzel összejött a szükséges három pont, amivel behozhatatlan előnyre tettek szert az üldözőik előtt és megnyerték a bajnokságot. Mögöttük a két zárómeccsén gólt sem kapó DVSC zárt, miközben a TrollFoci legyőzte a Puskást - egy őrületes adok-kapot párharcban, ahol szintén a hosszabbításban dőlt el 3:2-re a találkozó - és az MTK-t is, így felálhatott a virtuális dobogó legalsó fokára. A kieső zónában a Grosics Alapítvány mellett a LvL Up Esport és a Vasas zárt, de közülük a Grosincs együttese osztályozót játszhat majd a bentmaradásért.

A bajnoksággal kapcsolatos további információkért látogassátok meg a HPCL hivatalos weboldalát. Az osztályozó mérkőzéseket június 20-án rendezik meg, ahol kiderül kik jutnak fel vagy maradnak bent az első osztályban.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Gaming - Minden Kiberül: kattanj rá Te is!

A kiberbűnözők világszerte évente nagyjából 8000 ezer milliárd USD kárt képesek okozni a vállalatok és a felhasználók életében. Ez a szám évről-évre növekszik.