K&H MN3B R6S: A KMK mindent megpróbált a rájátszásért, de egy csapat kifogott rajtuk

K&H MN3B R6S: A KMK mindent megpróbált a rájátszásért, de egy csapat kifogott rajtuk

A WiLD pedig újfent kikapott kétszer, de nem kell félniük a rájátszás kapcsán, bár az elődöntők párosítása nem lesz kedvező számukra.

Néhány mérkőzés elhalasztása miatt még nem zárult le a K&H MN3B R6S harmadik szezonjának alapszakasza, de nagyjából a legfontosabb kérdésre így is sikerült válaszolnia a mezőnynek. Nevezetesen, hogy ki lesz a negyedik együttes, aki részt vehet a rájátszásban?

Bár a KmK-nak adott volt a lehetőség, hogy némi szerencsével odaérjen a playoff-os helyezésre, végül nem sikerült a nagy áttörés. Ugyan a Genesis Gaming legénységét sikerült legyőzniük, pedig az első félidőt 4:2-re elbukták ellenük, azonban utána ellenfelük összes támadását sikeresen hárítani tudták. Emellett még a Team Plaguet is felülmúlták viszonylag könnyedén, a fekete leves viszont a WnP volt, akik eszén már nem tudtak túljárni. Utóbbi együttes amúgyis elég szépen megemberelte magát, és már az első félidőben elhúztak 3:0-ra, majd 4:1-re, bár a KmK rákapcsolt és megkezdte a felzárkózást, végül későn eszméltek, 4:3, majd kicsivel később 6:5 után a WnP behúzta a három pontot. Időközben az Illés Akadémia Spirit a Nice Gaming elleni visszavágóját elbukta elég nagy különbséggel, de a Genesis ellen hozták a kötelezőt, így a fentebbi pontok elvesztése a KmK-nak végzetesnek bizonyult.

A hétvége másik nagy meglepetése újfent a WiLD volt, akik elengedték az elengendő pont birtokában az utolsó játéknapokat vagy hullámvölgybe kerültek az alapszakasz végére. Most a High Coast Esports elleni rangadót elveszítették, pedig igazából az első félidőben teljesen partiban voltak velük és meg is nyerték a védő oldalt Villán. Ezt követően viszont egyik támadás sem jött össze, és zsinórban öt kört hozva a HCE nyert. Ez még nem is lenne akkora baj talán, viszont a WnP is elintézte a WiLD-ot, ráadásul egy nagyon meggyőző védő oldalt hozott Villám a papíron gyengébb együttes, és a 4:0-ás előny végül kitartott a végéig. Ezzel a WiLD a negyedik helyig csúszott vissza, de a rájátszásban biztosan ott vannak, hiszen a KmK már nem játszik több mérkőzést, a mögötte lévő együttesek pedig győzelem esetén sem tudják behozni őket. Előttük az Illés Akadémia Spirit, a Nice Gaming és a High Coast végzett, így ez a kvartett folytathatja a K&H MN3B R6S küzdelmeit júniusban.

Eredmények:

Genesis Gaming 4:7 KMK Esports
WiLD Multigaming 4:7 High Coast Esports
WnP Esport Club 7:5 KMK Esports
Nice Gaming 7:2 Illés Akadémia Spirit
Genesis Gaming 4:7 Team Plague

Team Plague 2:7 KMK Esports
High Coast Esports 7:3 Nice Gaming
WnP Esport Club 7:4 WiLD Multigaming
Illés Akadémia Spirit 7:3 Genesis Gaming

Íme a tabella, viszont 3 mérkőzést csak június 16-án játszanak le:

Folytatás június 16-án pénteken, amikor is 19:00-tól kezdődik a K&H MN3B R6S alapszakaszának utolsó fordulója. Aztán a rájátszásban majd az első a negyedikkel, míg a második a harmadikkal mérkőzik meg.

Az összecsapásokat élőben követhetitek az Rainbow6hu Twitch csatornán!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!