Retro: Magyar fejlesztésű II. világháborús játék Budapesttel a főszerepben

Elképesztően nagy projektbe kezdett bele egy lelkes fejlesztő, de még mindig nincs kész a Budapest Ostroma 1944-45 videójáték.

Hosszú évek óta dolgozik már Artur, hogy a gamer közösségnek összerakja a magyar főváros II. világháborús ütközeteiről szóló videójátékát. A Budapest Ostroma 1944-45 elképesztő részletességgel dolgozza fel az utcán zajló tűzpárbajokat a magyar, a szovjet és a német hadsereg katonáinak főszereplésével. A korahű helyszínek, öltözékek és fegyverek felkutatása és programozása időigényes, bonyolult és aprólékos feladat, ezért csak videók és képek jelentek meg a játékból.

Az egyszemélyes fejlesztőcsapat elmondása szerint nem kell úgy tekinteni a játékra, mint egy "kasszasiker, AAA+ kategóriás projektre", nem is az a célja, hogy ezekhez hasonlítsák. Az elszántság és kitartása példaértékű, azonban minden technikai segítséget szívesen fogad a készítő, amelyek előremozdíthatják a Budapest Ostroma 1944-45. elkészültét.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Gaming - Minden Kiberül: kattanj rá Te is!

A kiberbűnözők világszerte évente nagyjából 8000 ezer milliárd USD kárt képesek okozni a vállalatok és a felhasználók életében. Ez a szám évről-évre növekszik.