Hirdetés

Retro: Magyar fejlesztésű II. világháborús játék Budapesttel a főszerepben

Elképesztően nagy projektbe kezdett bele egy lelkes fejlesztő, de még mindig nincs kész a Budapest Ostroma 1944-45 videójáték.

Esport1 Podcast

Heti Hármas! Zajlik a LoL Worlds, jön a CS:GO Major és Deadpool 3 trailert is kaptunk

Hirdetés

Hosszú évek óta dolgozik már Artur, hogy a gamer közösségnek összerakja a magyar főváros II. világháborús ütközeteiről szóló videójátékát. A Budapest Ostroma 1944-45 elképesztő részletességgel dolgozza fel az utcán zajló tűzpárbajokat a magyar, a szovjet és a német hadsereg katonáinak főszereplésével. A korahű helyszínek, öltözékek és fegyverek felkutatása és programozása időigényes, bonyolult és aprólékos feladat, ezért csak videók és képek jelentek meg a játékból.

Az egyszemélyes fejlesztőcsapat elmondása szerint nem kell úgy tekinteni a játékra, mint egy "kasszasiker, AAA+ kategóriás projektre", nem is az a célja, hogy ezekhez hasonlítsák. Az elszántság és kitartása példaértékű, azonban minden technikai segítséget szívesen fogad a készítő, amelyek előremozdíthatják a Budapest Ostroma 1944-45. elkészültét.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
6 db hozzászólás
 • KiStAsIdAnI 1 éve
  GG
  0 0 Válasz
 • Correktus 1 éve
  Végre valami ami kis hazánkban játszódik.
  0 0 Válasz
 • Fr33dl1n3 1 éve
  Ki hitte volna?!? "korahű helyszínek, öltözékek és fegyverek felkutatása és programozása időigényes, bonyolult és aprólékos feladat". Ejnye már!
  0 0 Válasz
 • MESTER 1 éve
  GG
  0 0 Válasz
 • PalFeed 1 éve
  Én leszek a legtöbbet kommentelő!
  0 0 Válasz
 • AndyAoki99 11 hónapja
  Nagyon érdekes lesz!
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés