Akciófigyelő: Misztikum és kihívás vár rád ebben az ingyenes játékban

Az Adam Wolfe után itt egy újabb ingyenes játék, amelyben a miszikum játssza a főszerepet.

Bár az Adam Wolfe (Complete Edition) kifejezetten erős címnek számít a "rejtett tárgyas" videójátékok műfajában, de akadnak kihívói. Az Indiegala - Freebies oldalán ingyenesen lecsaphattok a The Last Dream: Developer's Editionre, ami szintén a "hidden object" stílusban próbál szerencsét, azonban a paranormális jelenségek helyett egy családi drámára, valamint a misztikumra helyezi a hangsúlyt.

The Last Dream: Developer's Edition

A tárgykeresős videójátékok mechanikailag egy kaptafára készültek, azonban a látványvilág, a zene és a történet miatt nem érzi azt a gamer, hogy mindig ugyanaz történik előtte. A The Last Dreamben a valóság és az álomvilág mosódik össze, miközben próbálja a főhős megfejteni, hogy pontosan mi is történt szeretett feleségével. Elizabeth az események mozgatórugója, akinek szellemét kell végigüldözni a különböző helyszíneket. A rejtett tárgyak megtalálása mellett minijátékok, bónusz fejezetek, élőszereplős átvezető videók és egy komplex történet próbál a székbe szögezni. Nagyjából két és fél óra alatt kipörgethető a program, így egy hűsítő limonádé mellett bármelyik délutánra ideális program lehet. Ha ez sem lenne elég érv, akkor jobb ha tudod, hogy egy macska lesz a segítőtársad az utad során.

The Last Dream: Developer's Edition megszerzéséhez nincs más dolgod, mint regisztrálni az Indiegalára. Miután sikeresen a könyvtárhoz adtad a játékot, csak le kell tölteni, és máris elkezdheted a nyomozást.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te milyen eszközön játszol "hidden object" programokkal?

Gaming - Minden Kiberül: kattanj rá Te is!

A kiberbűnözők világszerte évente nagyjából 8000 ezer milliárd USD kárt képesek okozni a vállalatok és a felhasználók életében. Ez a szám évről-évre növekszik.