K&H MN3B LoL: Két parázs elődöntővel indul a rájátszás

Ma, holnap és holnapután szögezzétek a tekinteteket a képernyőkre, érkeznek a K&H MN3B LoL rájátszásának mérkőzései.

Elérkezett a K&H Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság League of Legends versenyjátékának utolsó szakasza. A csoportkörök legjobb négy együttese egyenes kieséses rendszerben küzd meg a hatalmas nyereményekért. A Team Plague Paresz vezetésével a KMK Esports csapatával küzd meg, majd Tadeusz és a Golden Fox Esport szeretné átverekedni magát Kubun és a Lenovo Legion Honvéden. A két győztes a döntőbe jut, a vesztesek a bronzmérkőzésen vigasztalódhatnak.

17:00 - Team Plague vs KMK Esports

Sk1nzor kétszeres bajnokként ismét elődöntőben játszik, azonban az eddigi eredmények alapján nem neki áll a zászló. A PLG Paresz és Coat vezetésével mindössze egyetlen vereséget gyűjtött be az alapszakasz során, ezzel beállították a WSE második szezonos rekordját. A K&H MN3B-en két alkalommal találkoztak a felek, mindkétszer viszonylag simán a címvédő diadalmaskodott. A KMK már játszott éles meccset a 11.12-es frissítésben, az EBL kilencedik évadában bemutatkoztak Matebuffék az x25 színeiben. A Team Plague bombaformában játszik, de egy Bo3-as szériában bármi megtörténhet.

~20:00 - Golden Fox Esport vs Lenovo Legion Honvéd

Katasztrofálisan indult Tadeuszék szezonja, azonban pont egy LLH elleni győzelem kellett nekik, hogy ráataláljanak a helyes ösvényre. Rebirth magabiztosabb játéka nagyon kellett a csapatnak, ugyanis addig a felső ösvényen mindig jelentős hátrányt halmoztak fel már az első percekben. Frost, Tadeusz és yaztrom stabil teljesítményt nyújtottak az egész szezonban, főleg a jungle-ben és miden sikerült többször meglepniük az ellenfeleket. Kubuék mögött felemás alapszakasz húzódik, váltakoztak a jó és rossz szériáik. Nafkelah és Kubu vezetésével náluk van a tapasztalati előny, de az agresszív stílus nem mindig fekszik nekik. Egy jó draftra mindenképp szükségük van, azonban a 11.12-es patch okozhat meglepetéseket már a mérkőzések előtt.

Szerdán a két vesztes Bo5-ös formátumban meccsel a bronzéremért, csütörtökön a szezon utolsó összecsapásán, a döntőben szoríthattok kedvenceteknek.

A mérkőzéseket élőben követhetitek az Esport2tv Twitch csatornán, valamint az Esport1.hu oldalán!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Gaming - Minden Kiberül: kattanj rá Te is!

A kiberbűnözők világszerte évente nagyjából 8000 ezer milliárd USD kárt képesek okozni a vállalatok és a felhasználók életében. Ez a szám évről-évre növekszik.