Hirdetés

Ez most nem trollkodás, tényleg eltűnt Facebookról a TrollFoci oldala

Instagrammon tudatták a követőkkel, hogy mi történt.

Esport1 Podcast

Heti Hármas! Zajlik a LoL Worlds, jön a CS:GO Major és Deadpool 3 trailert is kaptunk

Hirdetés

Alighanem valamilyen formában már mindenki hallotta a hazai labdarúgással behatóbban és legtöbbször humorons, poénos, illetve szarkasztikus formában foglalkozó TrollFoci oldaláról. Nem csak itt érhető el Magyarország egyik legnépszerűbb brandje, hiszen van saját weboldala, blogja, könyve, sportpubja, illetve volt TV-műsora és mobilapplikációja is, ennek ellenére mégis csak ezen közösségi média oldalon voltak a legkönnyebben elérhetőek és követhetőek. Emellett talán azt sem árt tudni, hogy a gaming vonalhoz is szervesen hozzátartoznak, 2017-ben létrehozták ugyanis a K&H MNEB Hungarian Pro Clubs FIFA bajnokságban is induló TrollFoci-Hálószaggató Esport csapatukat, amely a megalakulása óta az élmezőnyhöz tartozik. A nemrég befejeződött 10. szezonban például harmadik helyen végeztek négy ponttal lemaradva a bajnoktól.

Azonban most arról számoltak be az Insgtagrammon, hogy egyik pillanatról a másikra Facebookról eltűnt a rengeteg követővel rendelkező oldal, és a legfurább az egészben, az üzemeltetői semmiféle tájékoztatást nem kaptak az esetről. A posztban leírják még, hogy igyekeznek megtenni mindent annak érdekében, hogy valahogy visszakapják az oldalukat, de ha ez nem sikerül, akkor újat indítanak, és valljuk be ennek így kell történnie, mert a TrollFoci nélkül nehéz lenne elképzelni a hazai labdarúgást.

Kilenc évnyi működést követően tehát - egyelőre nem tekinthető véglegesnek - az eredeti TrollFoci Facebook oldal törlésre került, melynek körülményeiről semmit sem tudni, de hamarosan biztosan lesz valamilyen fejlemény, ezért érdemes őket Instán követni, hogy első kézből értesüljetek a fejleményekről. Remélhetőleg hamarosan újra élvezhetjük a Mennyei hazai bajnokságról a beszámolóikat, melyek közé kerülnek majd néha a b*szem-b*szom ligákból is érdekességek.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
7 db hozzászólás
 • Fantasy1327 1 éve
  :/
  0 0 Válasz
 • Fr33dl1n3 1 éve
  Nem az értesítéseket kell hiányolni,... a szerződési feltételek változását kell követni. Mintha nem tudnánk! AZ A P R Ó B E T Ű S rész a lényeg. Mindazonáltal,sajnálatos eset...
  0 0 Válasz
 • tRUStY 1 éve
  Ezért mondom mindig azt, hogy akár egy esport csapatnak akár egy fun oldalnak, vagy cégnek inkább saját weboldalt lenne érdemes csinálni mint csak facebook oldalt. A weboldaladról megtudod osztani a dolgokat a közösségi media felületen
  0 0 Válasz
 • dmbadics 1 éve
  A Facebook mindig is szeretett problémázni apróságokon. Majd kiderül, hogy melyik félmondat a lap alján nem tetszett neki.
  0 0 Válasz
 • Komojtalan 1 éve
  A cikkben több értelmezhetetlen szóösszetétel is van: Magyar - Labdarúgás Trollfoci - Humoros, poénos Mondjuk zavarni nem zavart, felőlem maradhattak is volna.
  0 0 Válasz
 • Roland1328 1 éve
  gg
  0 0 Válasz
 • PalFeed 1 éve
  Én leszek a legtöbbet kommentelő!
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés