K&H MN3B LoL: Bombameglepetés az elődöntőben, új bajnok ülhet fel a trónra

Hiába vezetett az alapszakasz bajnoka 1-0-ra, Frenzy vezetésével megfordította a párharcot a KMK Esports.

Nem bírta el a nyomást a Team Plague, a kétszeres MNEB bajnok elvérzett a szezon eddigi legfontosabb párharcában. A másik ágról Kubu vezetésével a Lenovo Legion Honvéd kvalifikálta magát a döntőbe, így a K&H Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság League of Legends versenyjátékában biztosan új bajnokot avatnak a csütörtök esti fináléban.

Team Plague vs KMK Esports (1-2)

Tökéletesen kapta el a rajtot a Paresz vezette együttes, magabiztos játékkal húzták be az első összecsapást. Sk1nzorék egyetlen tornyot sem döntöttek le, ami jól mutatja, hogy mekkora nyomás alá helyezték őket már az első perctől kezdve. A folytatásban ismét érkezett Hecarim a PLG oldalán, azonban Coat és Paresz nem tudta hozni azt, amit eddig megszokhattatok tőlük. Ketten együtt egy 4-16-8-as K/D/A mutatót hoztak össze, aminek a legnagyobb nyertese Xeanny Volibearje volt. Az MNEB első évadának egyik nagy felfedezettje halál nélkül zárta a második kört, tökéletesen játszott össze Frenzyvel a fontos harcokban. A mindent eldöntő meccsre összeomlott fejben a Team Plague, amit a statisztikák is alátámasztanak. Egyetlen sárkányt és nulla tornyot hoztak el Pareszék, akik nem tudták érvényesíteni a kompozíciójuk erősségeit. Frenzy Kindredje és Sk1nzor LeBlanc-ja több sebzést osztott ki, mint Kisze, Meight, Paresz és Coatpustmain együtt. Hiába a 13-1-es alapszakasz, a Bo3-as szériát a KMK Esports nyerte meg, így Sk1nzor zsinórban a harmadik döntőjére készülhet.

Golden Fox Esport vs Lenovo Legion Honvéd (0-2)

Kubu midre, Nafkelah topra pickelt magának hőst, így egy kicsit szokatlan felállásban vágott bele az első mérkőzésbe az újonc. Az LLH azonnal magához ragadta a kezdeményezést, folyamatosan hajszolták az akciókat, azonban Frost és Tadeusz egész jól tartotta ellenfelével a lépést. Akcióban és harcokban gazdag összecsapást láthattak a nézők, azonban egyetlen pillanatra sem forgott veszélyben Kubuék győzelme. A "visszavágóra" teljesen szétestek fejben Rebirthék, amit mi sem mutat jobban, hogy Sanity Nautlius támogatóként 5-0-7-ben végzett. Mindössze 21 percre és 23 másodpercre volt szüksége a Lenovo Legion Honvédnek, hogy megszerezzék azt a sikert, ami megkoronázza számukra az estét. A csütörtöki döntőben a KMK Esports csapatával küzdhetnek meg egy Bo5-ös szériában, amelyet természetesen élőben követhettek.

A Team Plague és a Golden Fox Esport számára nem ért véget a K&H MN3B, ugyanis vár rájuk egy összecsapás, amelynek tétje a dobogó legalsó foka. A három győzelemig tartó párharcot mai nap rendezik 18:00-s kezdéssel, szurkoljátok ki kedvenceteknek a bronzérmet.

A mérkőzéseket élőben követhetitek az Esport2tv Twitch csatornán, valamint az Esport1.hu oldalán!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Gaming - Minden Kiberül: kattanj rá Te is!

A kiberbűnözők világszerte évente nagyjából 8000 ezer milliárd USD kárt képesek okozni a vállalatok és a felhasználók életében. Ez a szám évről-évre növekszik.