K&H MNEB R6: WiLD vs IAS rangadó dönt róla, hogy ki játszik az éllovassal a playoffban

Már csak három meccs maradt az alapszakaszból, de ebből az egyik arról dönt ki játszik majd a rájátszásban először a High Coast Esports-szal.

A halasztások miatt egy utolsó játéknapot is be kellett iktatni a K&H MN3B R6S alapszakaszába, így viszont még 6 csapatnak van esélye egy utolsó győzelemre. Miután a legjobb négy mezőnye kialakult már, így nagy meglepetés már aligha történik, viszont két csapatnak azért még nem mindegy teljesen, hogy mi lesz az egymás elleni mérkőzésük végeredménye.

A WiLD és az Illés Akadémia Spirit az utóbbi években a hazai Rainbow 6 meghatározó együttesei, így nagyon érdekes volt látni, hogy a vadak az utolsó négy meccsüket elbukták, így egészen a negyedik helyig csúsztak vissza. Ráadásul az ötödik fordulóban pont az IAS volt az, akik először le tudták győzni őket, így jó eséllyel vágnak most is neki ennek a párharcnak. A két együttes között egyetlen pont a különbség, az IAS 21-et, míg a WiLD 20-at szerzett eddig, így igazából utóbbinak fontosabb egy fokkat a siker, hiszen döntetlen esetén nem cserélnek helyet. A rájátszásban pedig a negyedik helyezett az elsővel - alighanem ez a High Coast Esports lesz - mérkőzhet majd meg, míg a harmadik a Nice Gaminget kapja.

Ezen a rangadón kívül egyébként a HCE is virtuális fegyvert ragad az alapszakasz végére remekül feljavuló WnP ellen, miközben a Team Plague is megküzdhet a Nice Gaminggel, és bár papíron ezek elég egyértelműek, de mivel tétje nincs már igazából, így még kisebb-nagyobb meglepetések itt is előfordulhatnak.

Íme a teljes menetrend:

Június 16. szerda:

20:00 High Coast Esports vs WnP Esport Club
21:00 Illés Akadémia Spirit vs WiLD Multigaming
22:00 Team Plague vs Nice Gaming

Ne maradj le a magyar közvetítésekről sem, kövesd a hivatalos csatornát és légy részese Magyarország új bajnokának megszületésének.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Gaming - Minden Kiberül: kattanj rá Te is!

A kiberbűnözők világszerte évente nagyjából 8000 ezer milliárd USD kárt képesek okozni a vállalatok és a felhasználók életében. Ez a szám évről-évre növekszik.