K&H MN3B LoL: Ma minden eldől, jön a harmadik évad fináléja

K&H MN3B LoL: Ma minden eldől, jön a harmadik évad fináléja

Órákon belül eldől, hogy melyik csapat neve szerepelhet a K&H MN3B LoL bajnoki trófeáján.

Elérkezett a várva várt nap, a KMK Esports és a Lenovo Legion Honvéd egy három győzelemig tartó szériában lezárja a K&H Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság 3. évadának League of Legends tornáját. A két csapat már felkészült a mindent eldöntő összecsapásra, 15:00-tól már az első meccs tiltási és választási fázisában szurkolhattok kedvenceteknek.

Team Plague vs Golden Fox Esport (0-3)

A bronzmérkőzéseket nem játszották le, ugyanis a Team Plague csapata hivatalos úton jelezte, hogy a Bo5-ös széria időpontjában nem tud a hivatalos szabályzat alapján kezdőötöst kiállítani. Ennek következtében alapértelmezett győzelmet aratott a Rebirth-Frost-Tadeusz-yaztrom-Tocke ötös, ők akaszthatják nyakukba a virtuális bronzérmet.

KMK Esports vs Lenovo Legion Honvéd - 15:00

Óriási küzdelmek után, nagyon nehéz elődöntővel a háta mögött várhatja a KMK Esports csapata a Lenovo Legion Honvéd elleni finálét. A szezon során 1-1-re végeztek egymás ellen a döntősök, csak ebből kiindulva lehetetlen megállapítani, mi lesz a kimenetele az utolsó összecsapásuknak. A Team Plague elleni 2-1 mutatja, hogy jó formában vannak Matebuffék, de nem kell félteni Kubuékat sem. Megmutatták, hogy a jelenlegi 11.12-es kompetitív metában nagyon jól mozognak az Idézők szurdokában, esélyt sem adtak a Golden Foxnak az elődöntőben. A felső ösvényen Kubura támaszkodhat az LLH, jungle-ben azonban Frenzy teljesítménye eddig jóval kiegyensúlyozottabb, mint Malackóé. Hatalmas ütközet vár rátok ma, mindenképpen nézzétek 2021 egyik legjobban várt magyar League of Legends szériáját.

A mérkőzéseket élőben követhetitek az Esport2tv Twitch csatornán, valamint az Esport1.hu oldalán!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted melyik csapat nyeri a K&H MN3B LoL 3. évadát?