LvL Up Esport:

LvL Up Esport: "A cél a top 6 lenne, de nem szeretnénk lebecsülni az ellenfeleinket!"

A LvL Up Esport egyesülete a VALORANT versenyből sem szeretne kimaradni a K&H MN3B-en.

Meghívott csapatként szerepel a K&H MN3B-en debütáló VALORANT versenyben a LvL Up Esport. Az egyesület vezetője, Szilágyi Botond beszámolt arról, hogy milyen ötössel és elvárásokkal vágnak bele ebbe a hatalmas tornába.

A LvL Up több játékban folyamatosan harcol a pontokért Magyarország legnagyobb ligarendszerű bajnokságában, és a VALORANT még csak most következik. Mennyire nehéz koordinálni egy ekkora e-sport szervezetet?
"Mint azt az említett ábra is mutatja sajnos nehezebb, mint elsőre gondolná az ember. Nem tudom mások hogyan csinálják, de nekünk az a személyes tapasztalatunk, hogy az internet nagyon a végletek helye. Pont annyira tud kialakulni hihetetlenül mély bizalom egy csapat és az org. vagy az org. és bizonyos személyek között, mint amennyire lehet felületes vagy hazug egy kapcsolat. Lehet ezt így elsőre nehéz megérteni, de szerintem aki manager vagy egyesületi vezető az biztosan tudja mire gondolok. Addig amíg az online tér köt össze, addig nagyon sok múlik a bizalmon. Természetesen törekszünk arra, hogy mindenkivel el tudjuk mélyíteni a kapcsolatunkat és igyekszünk a szerződéses jogviszony kialakítására, de én személy szerint hiszek a gentleman's agreementben. :D Sajnos a negatív hír vagy esemény gyorsabban és hangosabban terjed mint a pozitív, de ennek ellenére szeretném kiemelni, hogy rengeteg tehetséges és remek emberrel van szerencsém együtt dolgozni. Ők azok akik miatt megéri csinálni egy ilyen munkát! :)"

Kikből áll össze a LvL Up Esport VALORANT csapata, milyen szerepet töltenek be a játékosok?

A csapat felépítése a következő:

Balazs-Initiator

Krisz-Controller

dNEL-duelist

zaraky-duelist

Norty-sentinel

A magyar VALORANT krémje ott lesz a K&H MN3B-en. Milyen elvárásokkal vágtok bele a szezonba?

"Mi is úgy gondoljuk, hogy nagyon erős lesz a mezőny! Nagyon örülünk, hogy mi is itt játszhatunk az ország legjobbjai között. A cél a top 6 lenne, de nem szeretnénk lebecsülni az ellenfeleinket! Minden bizonnyal izgalmas meccseket fogunk látni!"

Az első és nyílt osztályozó kupára még folyamatosan tudtok nevezni, vegyetek részt a 2 millió forint összdíjazású K&H MN3B VALORANT bajnokságban!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted összejön a top 6 a LvL Up Esport számára?