18

Elmúltál már 18 éves?


/
Hirdetés

D M B.', daM és ReXx az Assassin's Creedre, st1lr a PS exkluzívokra esküszik a CS:GO után

Ti szeretitek a singleplayer játékokat?

Hirdetés

Jövőhéten jön a TippmixPro CS:GO Masters alapszakaszának utolsó fordulója, ahol a legnagyobb kérdés az lesz, vajon az iPon Team Horizon Reapers vagy az Lenovo Legion Honvéd jut tovább a rájátszásba? A forduló előtt azonban egészen más témákról beszélgettünk a liga játékosaival. Tudjátok például, hogy ki mennyit költött skinekre vagy, hogy mivel játszanak, ha éppen nem a CS:GO pörög náluk?

Mert bár sokan vagyunk, akiket csak a kompetitív játék éltet, egy-két könnyed videójátékkal töltött délután, néhány olyan játék ami egyszerűen pihentet, sose rossz. Sokan vannak például, akik a Ubisoft talán legnépszerűbb szériájával, az Assassin's Creeddel kapcsolódnak ki. Ha teheti, akkor daM, RexX, D M B.', FARENZOR és ultra is az AC játékokra szavaz, de Miluuuu például offline és online RPG-kel pihen, C7upIX és st1lr pedig ugyancsak a jól megírt történetközpontú játékokra szavaz, például a jobbnál jobb PS exkluzív címekre.
Persze a CS:GO a fő mindenkinél, így annak is utána jártunk, hogy ki mennyit költött már skinekre. Ezt sajnos Steamen is vissza lehet keresni, de csak saját felelőségre tegyétek meg, sokszor nem is gondolnánk, hogy szépen lassan, egyenként, mennyi pénzt tudunk eltapsolni skinekre. 

DaM, tömli és pmk például nem költöttek sokat, megálltak pár ezer forintnál vagy pedig abszolút költekezés nélkül játszák a CS:GO-t. Mások azonban, kory például jóval nagyobb összeget tapsolt már el skinekre, akárcsak flasi. Kory saját bevallása szerint már biztosan költött legalább fél milliót különböző fegyverskinekre, míg flasi csak annyit mondott "túl sokat".

Végezetül pedig, rákérdeztünk persze a nagy ellenségre, a VALORANTra is. Jöjjenek most a "Játszottál-e már vele és mi a véleményed a VALORANTról?" kérdésre adott legjobb válaszok.

Bee.ultra

"Próbáltam, a játék maga nem rossz, csak nem tetszett, hogy sárkányokkal dobálgatnak meg, hogy porszívó üldöz."

Linkdown.Tishler

"Igen, jelenleg top1 fps szerintem, az egyik legjobban összerakott játék."

WiLD.rekon

"Nem rossz, szerintem túl egyszerű."

WiLD.st1lr

"Jó game lehetne, ha kevesebb lenne benne a Dragon Ball utóérzés és két headshot után nem jönne rám 3 papagáj, 4 atombomba, gépfegyver turet, 16 féle moló, wh, meg John Wick."

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés