Egyetlen gól döntötte az MTK vs DVSC Kupadöntőn, és íme minden osztályozó eredménye

Egyetlen gól döntötte az MTK vs DVSC Kupadöntőn, és íme minden osztályozó eredménye

Lejátszották a K&H MNEB HPCL osztályozó mérkőzéseit és Kupa döntőit, és meglepetés mellett voltak szorosabb meccsek is.

Miután a bajnokságok véget értek maradt még néhány eldöntendő kérdés, hiszen a különböző osztályok kapcsán még nem derült ki kik esnek ki vagy jutnak fel pontosan. Emellett mindkét konzolon most tartották meg a Kupadöntőket is.

Az első és másodosztály összecsapásán a Grosics behúzta a meccsét, de a visszavágón a PMFC-nek is sikerült gólt szereznie, így a két találkozónak nem született győztese a gólarány miatt. Ezért egy harmadik összecsapásba is belevágtak a felek, és ott már jobban sikerült összpontosítaniuk, és magabiztosan eldöntötték, hogy maradnak az első osztályban, miközben a PMFC a FIFA 22-ben is a másodosztályban kezdi majd a versenyzést.

A másodosztály 10. helyén végző Esport Szombathelynek egy rossz széria végén kellett bizonyítania - utolsó öt meccsükből négyet buktak és csak egy döntetlen jött össze -, hogy képesek bent maradni. Viszont az F1 Hungary Liga FC ezt teljesen másként képzelte el, és már a mérkőzés elejétől kezdve ellenfele fölé nőtt. Aztán a parádés és felszabadult játék is megjött, csatáruk Horváth András pedig elkápráztatta a nézőket. Az első találkozón - két büntető is kellett hozzá - klasszikus mesterhármast hozott össze, miközben a visszavágón is betalált. Bár ott fordítani tudott a Szombathely, de ennél többre nem futotta, ráadásul még a győzelem sem jött össze, így nagy gólkülönbség végén búcsút kellett inteniük a másodosztálytól.

Eredmények:

Osztályozó mérkőzsek: első és másodosztály

  • PMFC 0-1 Grosics
  • Grosics 0-1 PMFC
  • 3. meccs: Grosics 3-1 PMFC

Osztályozó mérkőzsek: másod- és harmadosztály

  • Esport Szombathely 0:4 F1 Hungary Liga FC
  • F1 Hungary Liga FC 2:2 Esport Szombathely

Xbox One Kupadöntő

Beerhaverock 2:0 Lokomotív

A mezőnyben szoros párharcot vívtak egymással, de a helyzeteit a virtuális hazai pályán játszó együttes használta ki jobban. Már a 15. percben összehozták a vezetést, Prim tört be a jobb szélről az alapvonal közelében a tizenhatoson belülre, a visszatett labdáját pedig Roller küldte a rövidre. Aztán Roller a 64. percben is beköszönt, ismét a tizenhatoson belül kapott labdát a tizenegyes pont és az ötös bal sarkának metszeténél állva, majd egy csel után kegyetlenül kilőtte a hosszút a kapufa segítségével. 

PS4 Kupadöntő

MTK 1:0 DVSC

A két nagyágyú mérkőzést Kiss Ákos döntötte el, a 32. percben szöglethez jutott az MTK, amit Batik tekert a hosszúra, a deberceniek kapusa Nagy alá szaladt, miközben a kék-fehérek szűrője hihetetlen magasságokba emelkedve a kapuba bólíntotta a labdát. Ezzel ugyan az MTK csak a negyedik helyen végzett a bajnokságban, ahol mindkétszer kikapott a DVSC-től, de ezzel revansot vettek és elhódították a magyar Kupát.

A bajnoksággal kapcsolatos további információkért látogassátok meg a HPCL hivatalos weboldalát.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!