K&H MN3B LoL: Felső ösvényre vándorolt a döntő MVP trófeája

K&H MN3B LoL: Felső ösvényre vándorolt a döntő MVP trófeája

Magabiztosan nyerte meg a Lenovo Legion Honvéd a döntőt, értelemszerűen az MVP címet a bajnokcsapat egyik játékosa zsebelte be.

A K&H Magyar Nemzeti Bajnokság harmadik League of Legends évadában két olyan csapat találkozott a fináléban, akik korábban még sosem jutottak el ilyen messzire. A Lenovo Legion Honvéd nem is juthatott, ugyanis újoncként vágtak bele a küzdelmekbe, a KMK-nak tavaly be kellett érnie az alapszakasz utolsó előtti helyezésével. A rajongók és edzők által támasztott hatalmas várakozásoknak végül csak az LLH játékosai tudtak megfelelni, Kubu és Nafkelah remek játékával simán átgázoltak a Rókákon. A döntő legértékesebb játékosának járó díjat (MVP) Tóth "Kubu" Viktornak adta a szakmai zsűri.

K&H MN3B S3 LoL döntő MVP - Tóth "Kubu" Viktor

A magyar és nemzetközi szinten már bizonyított felső ösvényes remek formában érkezett meg a döntőbe. Xeanny tulajdonképpen csak a harmadik mérkőzésen tudta megszorongatni a Godsent toposát, ekkor Gwennel büntette Gangplanket köszönhetően az Ignite + Teleport kombónak. Az első és második felvonásban simán Kubu felé billent a mérleg nyelve, főleg a második mérkőzésen volt igazán drasztikus a két idéző között kialakult különbség. 1v1-ben nem volt tehát gondja Kubunak, azonban nem csak ebben a szerepben tündökölt. A csapatharcokban rendre jól mérte fel, hogy milyen erősségek rejtőznek a játszott hőseiben. Néhány apróbb ellépés mellett nem érhette panasz a játékát, teljesen megérdemelte az MVP-díjat.

Kubu a szavazatok jelentős többségét begyűjtötte, de felmerült Nafkelah és Malackó neve is a szakmai zsűrinél. A mindössze 18 éves montenegrói mides nem véletlen játszik már évek óta nemzetközi csapatokban, a K&H MN3B LoL döntőjében a kétszeres bajnok Sk1nzornak adott leckéket League of Legendsből. Malackó szintén remekül választott hőst magának, Xin Zhaóval sikerült magabiztoságot csempésznie abba a szerepkörbe, amelyben korábban érhette talán kritika a Lenovo Legion Honvéd csapatát. Frenzy agresszív stílusát kordában tudta tartani, így sikerült az LLH-nak kihúznia a KMK egyik, ha nem a leghalálosabb méregfogát.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te kinek adtad volna a K&H MN3B LoL döntő MVP címet?