Újabb bizonyíték, hogy a Valve továbbra is próbálkozik a Source 2 frissítéssel

Újabb bizonyíték, hogy a Valve továbbra is próbálkozik a Source 2 frissítéssel

Nagy reményeink azért ne legyenek, de legalább próbálkoznak a már-már lehetetlennel a fejlesztők.

"Ő, akit nem nevezünk nevén." Ez a Harry Potter világában Voldemort, a CS:GO közösségnek pedig a Source 2 grafikus motor. Évek óta hallhatjuk már, hogy készül a Source 2, hogy a Global Offensive után nem jön egy teljesen új verziójú Counter-Strike, ellenben kap egy új grafikus motort, ami gyakorlatilag egy teljesen új játékká varázsolhatná a CS:GO-t.

Megszámolni sem tudjuk már, hány szivárgás bizonyult hamisnak, olyan is volt, már amikor egyes források állították, hogy órákon belül jön a Source 2, abból sem lett semmi. Anno a fejlesztők is megszólaltak, akik elmondták, hogy a munkát a jelenlegi motor, a Source hátráltatja a leginkább. Annyira összekuszálódtak már az ottani kódok, hogy egyszerűen nincs annyi idő, amennyi alatt biztonságosan, adatvesztés nélkül át lehetne ültetni a játékot Source 2-re.

Ettől függetlenül a Valve nem adta fel, erről árulkodik a legújabb DotA2 frissítés is, amiben most először találtak olyan a Source 2-re utaló jeleket, amik teljes mértékben a CS:GO-hoz köthetőek.

Fals reményeink azért ne legyenek. A fejlesztők biztos, hogy próbálkoznak, tesztelnek, de koránt sem biztos, hogy végül bármi jó ki is sül majd a dologból.

VEGYÉL RÉSZT SZÜLETÉSNAPI JÁTÉKAINKON, ZAJLIK AZ 55 NAPOS NYEREMÉNYÖZÖN!

Ha szeretnél többet megtudni a TippmixPro és az e-sport kapcsolatáról, akkor kattints ide!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!