Akciófigyelő: Két játékot tölthetsz ingyen az Epic Games Store oldaláról

Akciófigyelő: Két játékot tölthetsz ingyen az Epic Games Store oldaláról

Nem adta lejjebb az Epic Games Store, ezúttal is két játékot húzhatsz be teljesen ingyen.

Hamarosan elindul a Steam 2021-es Nyári Vására, mielőtt azonban pénztárcád tartalmát felajánlanád Lord Gabennek, mindenképp látogass el az Epic Games Store oldalára. A következő napokban teljesen ingyen szerezheted meg a Horizon Chase Turbo és Sonic Mania játékokat, amelyeket teljes áron több ezer forintért tudnál csak beszerezni. 

Horizon Chase Turbo

Az 1980-as, 1990-es évekbe repít vissza ez a 2018-as alkotás, amelynek fejlesztői megpróbálták bemutatni a modern generációnak az árkád stílusú videójátékokat. A Horizon Chase Turbo olyan klasszikusokból táplálkozik, mint az Out Run, a Top Gear és a Rush, amelyeket a veterán gamerek még ismerhetnek. A különleges grafikával fejlesztett játékot akár 4K-s felbontásban élvezhetitek, sőt az osztott képernyős mód miatt egy gépen tudjátok pörgetni a haverokkal. 12 versenysorozat, 48 város, 111 pálya és 33 feloldható járgány alig várja, hogy hosszú órákra odaszögezzen a gép elé. 

Sonic Mania

Teljes áron 7000 forint körül tudjátok megvásárolni Steamen, az Epic Games Store-ból azonban ingyen tölthetitek le hamarosan a 2017-es Sonic kalandot. 2D-s grafika 60 FPS-ben, klasszikus játékmenet, régi ismerősök. Ezt kínálja a SEGA, amelyet minden "kék sün" rajongónak kötelező behúzni, mindenki másnak meg erőteljesen ajánlott beszerezni.

Az ingyenes Horizon Chase Turbo és Sonic Mania videójátékokat július 1-jén, délután 5 óráig adhatjátok hozzá ingyenesen az Epic Games Store könyvtáratokhoz.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

(Borítókép: Epic Games)

Kövess Minket!



Neked melyik fiókod van több játék: Steam vagy Epic Games?