Akciófigyelő: Elképesztő akciók várják a PlayStation tulajokat!

Akciófigyelő: Elképesztő akciók várják a PlayStation tulajokat!

Hogy ne csak a PC-s játékosok örüljenek.

A PC-s játékosok ismét félthetik a pénztárcájukat, hiszen elindult a legújabb Steam Sale. Ezernyi játék talál ilyenkor olcsóbban gazdára, érdemes is alaposan szétnéznünk, hiszen akad pár kihagyhatatlan ajánlat.

Nem szomorkodhatnak a konzolosok sem, legalábbis a kékek tábora semmiképp sem. A Sony őrült év közepi leárazást tart éppen digitális áruházában, több száz PlayStation játékra csaphatunk le kedvezményes áron, ráadásul ma még extra leárazásokat is találhatunk. Sok játékra most dupla kedvezményt számolnak, ám ez már csak a mai napon tart, holnaptól már "csak" egyszeres leárazásokat találhatunk. Íme néhány kihagyhatatlan vétel a PS tulajok számára.

Star Wars Jedi: Fallen Order - 16.490 Ft helyett csak 4782 Ft

Hogy melyik a valaha volt legjobb Star Wars játék, arról éveket lehetne vitázni. Ha viszont csak az utóbbi éveket nézzük, akkor a Jedi: Fallen Order mindenképpen a trónon van és bátran száll harcba a többi fantasztikus SW játékkal is a múltból.

Mortal Kombat 11 - 15.864 Ft helyett csak 6345 Ft

A 2021-es Mortal Kombat mozi sajnos csapnivalóra sikeredett, de szerencsére a videojátékok között nincs ilyen baj. Az MK11 egy kiváló játék, amit kár lenne kihagyni, főleg ilyen olcsón.

Horizon Zero Dawn: Complete Edition - 7090 Ft helyett csak 3545 Ft

Bár megjelenése óta már PC-re is ellátogatott az első Hoirzon játék, a PS4 éra egyik legjobb exkluzív címéről van szó, ami ennyire olcsó még sosem volt. PS tulajoknak szinte kötelező.

Crash Bandicoot 4: It's About Time - 20.990 Ft helyett 12.594 Ft

A 4. epizód volt az első Crash játék, amin már nem az eredeti fejlesztők dolgoztak. Ez azonban egyáltalán nem látszik a végeredménye, az It's About Time minden Crash Bandicoot rajongónak kötelező.

Assassin's Creed Odyssey Ultimate Edition - 34.490 Ft helyett csak 10.347 Ft

Túlságosan is pörgős számodra a Valhalla? Semmi baj, itt az Odyssey, ami még jóval erősebben támogatta a lassú, lopakodós játékmenetet, az Ultimate Edition pedig most eredeti ára kevesebb, mint harmadáért szerezhető meg.

Persona 5 Royale Ultimate Edition - 30.591 Ft helyett csak 13.765 Ft

Imádtad az eredeti Persone 5-öt? Akkor van egy jó hírünk, a Royale kiadást is imádni fogod, főleg, hogy most több, mint 50%-os leértékelést kapott.

Bloodborne: Game of the Year Edition - 10.490 Ft helyett csak 5245 Ft

Ha van soulslike játék, amiért mindent megadnának a PC-s játékosok, akkor a Bloodborne biztosan az. Elsőre nem tűnnek fel a játék egyedi tulajdonságai, de higgyétek el, a Bloodborne koránt sem Dark Souls, annál sokkal több bizonyos tekintetben és telejsen egyedi. Ilyen olcsón pedig kár lenne kihagyni.

Alien: Isolation - 12.190 Ft helyett csak 2438 Ft

Sosem voltunk elkényeztetve kiváló Alien játékokkal, de az Isolation mindenképpen az. Most pedig potompénzért, egy extrás gyros tál áráért szerezhetjük meg azt.

FIFA 21 Champions Edition - 31.999 Ft helyett csak 8639 Ft

Az elmúlt hetekben különösen büszkék lehettünk hazánk fiaira, hiszen nem is egy válogatottnak okoztak meglepetést az EB-n. Ugyan mi más dukálna ehhez jobban, mint a FIFA 21?

Life is Strange 2 Complete Season - 9960 Ft helyett csak 3984 Ft

Az első szezon szinte azonnal kultjáték lett, a második pedig ezt a sikert próbálta megismételni. Hogy mennyire sikerült, az derítsétek ki ti magatok.

VEGYÉL RÉSZT SZÜLETÉSNAPI JÁTÉKAINKON, ZAJLIK AZ 55 NAPOS NYEREMÉNYÖZÖN!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!