A CIS régió csalóin múlik, hogy továbbjut-e a Budapest Five?

BP5 vs Akuma, ezen a meccsen múlik a továbbjutás.

Tegnap sikerrel vette a Budapest Five a Team Finest állította akadályokat, 16-14-re nyertek ellenük. Ezzel meglett a csapat 10. győzelme az ESEA 37. Advanced szezonjában, a biztos továbbjutáshoz azonban még kell a 11. is.

Alapjáraton nagy riadalom lenne, ha meglátnánk, hogy a BP5 ma este a Na'Vi és Virtus.pro verő Akuma ellen lép szerverre. Picit talán most is félünk, pedig tudjuk, hogy bár eddig nem bizonyított, de minden jel szerint az Akuma nem tisztességes módszerekkel nyerte meccseit a 2021-es első CIS RMR versenyen.

A Na'Vi és a Gambit játékosai is egyértelműen csalóknak bélyegezték őket, ám vizsgálatuk még nem ért véget. Amíg az ESIC és ki nem mondja, hogy tényleg csaltak, addig semmi sem biztos. Az azonban igen, a Na'Vi és VP elleni bravúr, valamint a botrány kirobbanása után eltűnt a csapat. Jóval alacsonyabb rangú alakulatoktól kapnak ki sorban, mintha az RMR versenyen tényleg lett volna valamilyen illegális segítségük.

A Budapest Five vs Akuma mérkőzés este 8 órától kezdődik, élőben, magyar kommentátorok társaságában követhetitek majd az esport1tv Twitch csatornán és az Esport1 beépített felületén is.

VEGYÉL RÉSZT SZÜLETÉSNAPI JÁTÉKAINKON, ZAJLIK AZ 55 NAPOS NYEREMÉNYÖZÖN!

Ha szeretnél többet megtudni a TippmixPro és az e-sport kapcsolatáról, akkor kattints ide!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!