Akciófigyelő: Egy nagyon különleges játékot ad ingyen jövő héten az Epic Games

Akciófigyelő: Egy nagyon különleges játékot ad ingyen jövő héten az Epic Games

Egyelőre úgy tűnik, hogy megszakad a sorozat, ugyanis "csak" egy ingyenes játékkal készül a jövő hétre az Epic Games Store.

Két héttel ezelőtt a Hell is other demons és az Overcooked! 2 volt ingyenesen beszerezhető az Epic Games Store oldalán, jelenleg a Sonic Mania és a Horizon Chase Turbo videójátékokat húzhatjátok be nulla forintért. A jelenlegi állás szerint ez a duplázós sorozat a végéhez ért, ugyanis jövő hét csütörtöktől csak egy játék, a The Spectrum Retreat lesz ingyenesen elérhető a népszerű webáruházban.

The Spectrum Retreat

A The Spectrum Retreat nagyon különös körülmények között valósult meg. A projekt mögött Dan Smith áll, aki mindössze 15 éves korában fejezte be a játék fejlesztését, majd keresett egy kiadót, aki felkarolta a projektet. A játékmenet ismerős lehet azok számára, akik szeretik a belsőnézetes kalandjátékokat, melyekben a fejtörők megoldása gördíti tovább a cselekményt. A The Penrose hotel tele van rejtvényekkel, amelyekben a fizika törvényeit kell többnyire kihasználnotok. A közeljövőben játszódó cselekmény, a hozzá párosított technológiai megoldások ismerősek lehetnek a Portalból, azonban ez a program nem tud felnőni a Valve legendájához. Ennek ellenére érdemes tenni vele egy próbát, ha szereitek ezt a stílust. Dan Smith egyelőre csak ezt az egy játékot jelentette meg, azonban már dolgozik egy következő alkotáson. Erről még gyakorlatilag semmit sem lehet tudni, de a most 23 éves programozó gőzerővel dolgozik rajta.

Az ingyenes The Spectrum Retreat videójátékot július 1-jén, délután 5 órától adhatjátok hozzá ingyenesen az Epic Games Store könyvtáratokhoz.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te gondolkoztál már azon, hogy készítesz egy videójátékot?