Hol folytathatja karrierjét torzsi? - Ti itt látnátok őt a legszívesebben

Endpoint, G2, FaZe, mouz, FPX vagy valami teljesen más?

Pontosan egy hete jelentette be a Budapest Five, hogy kivásárolták egyik legerősebb játékosukat, Torzsás "torzsi" Ádámot. Azóta sem tudjuk, hogy torzsi hová igazol, mivel bár már nem a BP5 játékosa, az új csapata még nem jelentette be az igazolást. Erre még várnunk kell és sajnos fogalmunk sincs meddig.

Éppen ezért, a vad találgatások már óriási mértékeket öltöttek. Az internet szinte összes zugában kérdeztétek már tőlünk, hogy hova igazol torzsi, vagy legalább annak időpontját, hogy mikor árulja el jövőjének következő lépését a fiatal magyar AWP-s. Ezekből válogattuk össze a legvadabbakat, íme azok a csapatok, ahol szívesen látnátok torzsit.

Persze mindenki azonnal a legmagasabb szintekre gondolt, hiszen egyrészt torzsi játéka kellően erős ahhoz, hogy idővel a legjobbak közé érjen, másrészt pedig a Budapest Five után aligha lenne előrelépés egy Nexus vagy egy Movistar szintű csapat. Ez persze koránt sem jelenti azt, hogy device távozása után most torzsira fájna az Astralis foga. Hiába szeretnétek őt Astralis, FaZe vagy G2 mezben látni, egyik csapat sem a fiatalok felkarolásáról híres.

Sokkal inkább valószínűbb, hogy torzsi olyan csapathoz kerül majd, ami nagy előrelépés a BP5 után, de mégsem a HLTV ranglista csúcsa. Több csapatot is láttunk már az évek alatt, ahol gyakorlatilag kinevelik a fiatal tehetségeket, hogy aztán jó magas áron persze, továbbadják őket a legnagyobb szintű e-sport szervezeteknek. Elsőként rögtön eszünkbe juthatna a HellRaisers és a mousesports. Előbbinek jelenleg nincs CS:GO csapata, utóbbi pedig most nyerte meg 2021 első európai RMR versenyét, szóval nem valószínű, hogy éppen új játékos után kutatnak ropzék. Az már más kérdés persze, hogy mi lenne ha ropzt kivásárolnák, a G2 vagy a Fnatic például, és megüresedne egy hely a mouzban.
A HR sem tűnik egyébként rossz tippnek. Legutóbbi projektjük befuccsolt, április óta nincs csapatuk, ráadásul ők már pontosan tudják, hogy tehetséges magyar játékossal a soraik között akár Major legendák is lehetnek. A kérdés csak az, hogy vajon újjá akarják-e építeni CS:GO divíziójukat?

Sokak szerint pedig pont ekörül a szint körül lehet majd a megoldás. A múltheti IEM Summer magyar nyelvű közvetítésén például többen mondták azt, hogy az Endpointban szívesen megnéznék torzsit. Feltörekvő csapat, akikre egyre több szem szegeződik, folyamatosan a HLTV top 30 körül táncolnak és flameZ tökéletes példa arra, hogy az Endpointból fel lehet jutni a legnagyobbak közé. Ugyanez igaz szinte teljes egészében a FunPlus Phoenix csapatára is, ahol az eddigi visszajelzések alapján, ugyancsak szívesen látnátok torzsit.
Egyelőre csak találgatni tudunk sajnos, de az biztos, hogy nem úgy ismerjük torzsit, mint aki egy alacsonyabb csapatért ott hagyná a Budapest Five-ot. Kíváncsian várjuk, hogy mikor jelenti be új otthonát és azt is, hogy ott miként szuperál majd a magyar AWP-s.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te hol látnád legszívesebben torzsit?

  • 22 %
  • 10 %
  • 33 %
  • 18 %
  • 10 %
  • 8 %