Hirdetés

K&H MN3B LoL: Megválasztották az alapszakasz MVP-jét és az álomcsapatot

A K&H MN3B LoL alapszakaszának legerősebb csapatából került ki az MVP.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

K&H MN3B Rainbow Six: Siege

7. forduló - Genesis Gaming vs. Illés Akadémia Spirit

Hirdetés

Lezárult a K&H Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság 3. évadának League of Legends alapszakasza, így összeűlt a szakértőkből álló zsűri, hogy megszavazza az MVP-t (legértékesebb játékos), valamint az eddigi meccsek alapján az álomcsapatot. A domináló Team Plague elégedett lehet, fantasztikus teljesítményt tettek le az asztalra az elmúlt hetekben, nem véletlen ebből az ötösből kerültek ki a díjazottak.

K&H MN3B LoL alapszakasz - legjobb támogató: Vioreleee (Team Plague)

Kisze oldalán nem lehetett bírni Vióval egyetlen mérkőzésen sem. Kiemelkedő statisztikái mellett nem lehet elmenni amellett, hogy többször védte meg kritikus pillanatban jó pozicionálásával és tökéletes képességhasználatával a csapattársait. Borzasztóan erős fejben a PLG supportja, kiemelkedett a mezőnyből.

Szavazatott kapott még: hextasy (KMK), Ducky (LVL), Crokyx (AGW) és Sanity (LLH)

K&H MN3B LoL alapszakasz - legjobb lövész: Kisze (Team Plague)

Nemcsak KDA-ban, hanem kommentálási ambíciókban sem volt párja az ADC-k között a PLG játékosának. Varusszal bebizonyította, hogy akkor is be lehet lopni a sárkányt, ha épp nincs a kéznél egy jungler. Vioreleee oldalán ki tudott teljesedni, bár egyetlen ADC sem volt könnyű helyzetben a K&H MN3B 11.9-es metájában a mérkőzések korai és középső szakaszában. Kisze legnagyobb bánatára túl gyorsan lerendezte az összecsapások nagyobb részét a csapata, így late game-es ámokfutásokat nem láthattatok tőle.

Szavazatot kapott még: Lornoc (WSE), Kooovi (AGW), Matebuff (KMK), Yunaa (LVL)

K&H MN3B LoL alapszakasz - legjobb dzsungeles: Paresz (Team Plague)

13-1-et ment csapatával, Coatpustmainnel párban dominálták a top lane környéki 2v2-ket, KDA-ban nem volt nála jobb jungler. Nem elhanyagolható, hogy egy jó dzsungeles teljesítmény mekkora hatással van a mérkőzések kimenetelére. Erről Rabbano, Frenzy és Frost mellett Paresz bármikor mesél nektek. Az ajkai fenegyerek már készülhet a rájátszásra, amelynek döntőjében megvédheti a bajnoki címét.

Szavazatot kapott még: Frenzy (KMK), Malackó (LLH), Cépé (LVL)

A legjobb topost és midest, valamint az alapszakasz MVP-jét a következő oldalon találjátok!

Szerinted a Team Plague megvédi a bajnoki címét?

Hirdetés
Hirdetés
7 db hozzászólás
 • R4z0p 1 hónapja
  Így tovább.
  0 0 Válasz
 • Janee 1 hónapja
  gg
  0 0 Válasz
 • Komojtalan 1 hónapja
  Annyit kellett volna csak írni: Mindent a TP nyert. Amúgy a konkurens bajnokságban simán elverték a TP -t Vizicsacsiék, nem lennék meglepve ha megnéznék azokat a meccseket az ellenfelek. A 3. meccsen már temettem őket amikor átengedték a "verhetetlen" Ornn-Nocturne párost, aztán 20 perces meccs lett.
  0 0 Válasz
 • paly1206 1 hónapja
  GG
  0 0 Válasz
 • esox9 1 hónapja
  GG
  0 0 Válasz
 • SZK100HUN 1 hónapja
  GG
  0 0 Válasz
 • AndyAoki99 18 napja
  Gg
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés