K&H MN3B LoL: Megválasztották az alapszakasz MVP-jét és az álomcsapatot

A K&H MN3B LoL alapszakaszának legerősebb csapatából került ki az MVP.

Lezárult a K&H Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság 3. évadának League of Legends alapszakasza, így összeűlt a szakértőkből álló zsűri, hogy megszavazza az MVP-t (legértékesebb játékos), valamint az eddigi meccsek alapján az álomcsapatot. A domináló Team Plague elégedett lehet, fantasztikus teljesítményt tettek le az asztalra az elmúlt hetekben, nem véletlen ebből az ötösből kerültek ki a díjazottak.

K&H MN3B LoL alapszakasz - legjobb támogató: Vioreleee (Team Plague)

Kisze oldalán nem lehetett bírni Vióval egyetlen mérkőzésen sem. Kiemelkedő statisztikái mellett nem lehet elmenni amellett, hogy többször védte meg kritikus pillanatban jó pozicionálásával és tökéletes képességhasználatával a csapattársait. Borzasztóan erős fejben a PLG supportja, kiemelkedett a mezőnyből.

Szavazatott kapott még: hextasy (KMK), Ducky (LVL), Crokyx (AGW) és Sanity (LLH)

K&H MN3B LoL alapszakasz - legjobb lövész: Kisze (Team Plague)

Nemcsak KDA-ban, hanem kommentálási ambíciókban sem volt párja az ADC-k között a PLG játékosának. Varusszal bebizonyította, hogy akkor is be lehet lopni a sárkányt, ha épp nincs a kéznél egy jungler. Vioreleee oldalán ki tudott teljesedni, bár egyetlen ADC sem volt könnyű helyzetben a K&H MN3B 11.9-es metájában a mérkőzések korai és középső szakaszában. Kisze legnagyobb bánatára túl gyorsan lerendezte az összecsapások nagyobb részét a csapata, így late game-es ámokfutásokat nem láthattatok tőle.

Szavazatot kapott még: Lornoc (WSE), Kooovi (AGW), Matebuff (KMK), Yunaa (LVL)

K&H MN3B LoL alapszakasz - legjobb dzsungeles: Paresz (Team Plague)

13-1-et ment csapatával, Coatpustmainnel párban dominálták a top lane környéki 2v2-ket, KDA-ban nem volt nála jobb jungler. Nem elhanyagolható, hogy egy jó dzsungeles teljesítmény mekkora hatással van a mérkőzések kimenetelére. Erről Rabbano, Frenzy és Frost mellett Paresz bármikor mesél nektek. Az ajkai fenegyerek már készülhet a rájátszásra, amelynek döntőjében megvédheti a bajnoki címét.

Szavazatot kapott még: Frenzy (KMK), Malackó (LLH), Cépé (LVL)

A legjobb topost és midest, valamint az alapszakasz MVP-jét a következő oldalon találjátok!

K&H MN3B LoL alapszakasz - legjobb felső ösvényes: Coatpustmain (Team Plague) és Kubu (Lenovo Legion Honvéd)

Megosztott első helyen végzett a teljesen eltérő stílust képviselő felső ösvényes. Kubu agresszív választásaival óriási rajtot vett az LLH, ami egészen az ötödik fordulóig kitartott. Utána egy kisebb hullámvölgybe kerültek, de a rájátszás egy percig sem forgott veszélyben. Ezzel szemben Coat Ornnal, Shennel és Gnarral büntette az összes ellenfelét, nem volt olyan pillanat, amikor alárendelt szerepbe került volna ösvényen. Románia tankja zsinórban második bajnoki címére készülhet, Kubu először emelné magasba a trófeát.

Más felső ösvényes nem kapott szavazatot

K&H MN3B LoL alapszakasz - legjobb középső ösvényes: Meight (Team Plague)

Amekkora fölénnyel nyerte Paresz a dzsungelesek versenyét, legalább ennyire domináns volt Meight a középső ösvényen. A legjobb magyar midesnek kellett néhány meccs, hogy felvegye a K&H MN3B ritmusát, de utána megállíthatatlan volt. Lee Sinnel és Sylasszel mindenki fölé nőtt, kiegyensúlyozott teljesítményére bátran támaszkodhat a továbbiakban a PLG.

Szavazatott kapott még: Sk1nzor (KMK), Tadeusz (GF), Fear (IAS), Blackii (LVL), Nafkelah (LLH)

K&H MN3B LoL alapszakasz - MVP: Paresz (Team Plague)

A tavalyi megnyert döntő után ott folytatta Paresz, ahol akkor abbahagyta. Baron lopással, quadra killel és parádés Nocturne megmozdulásokkal szórakoztatta hatalmas rajongótáborát, akik valódi "pareszARMYként" buzdították kedvencüket minden közvetítésen. Az e-sportolóból lett streamer jelenleg a legnépszerűbb dzsungeles Magyarországon, aki mindent megtesz, hogy minél magasabb színvonalú összecsapásoknak legyen a főszereplője. EUNE-n stabilan a top kihívó játékosok között olvashatjátok a nevét, EUW-n hasonlóan erős ellenfelekkel küzd meg napról napra. A "papucsos" Udyr keresztapja Coatpustmainnel volt hatalmas csatában a legértékesebb játékosnak járó cím megszerzéséért, végül egy hajszállal, de megelőzte "Tapsi Hapsit" ebben a versenyben.

Második helyen végzett: Coatpustmain (PLG), harmadik helyen végzett: Vioreleee (PLG)

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted a Team Plague megvédi a bajnoki címét?