Hirdetés

K&H MN3B LoL: Megválasztották az alapszakasz MVP-jét és az álomcsapatot

A K&H MN3B LoL alapszakaszának legerősebb csapatából került ki az MVP.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

K&H MN3B Rainbow Six: Siege

4. forduló - Illés Akadémia Spirit vs. WnP Esports Club

Hirdetés

K&H MN3B LoL alapszakasz - legjobb felső ösvényes: Coatpustmain (Team Plague) és Kubu (Lenovo Legion Honvéd)

Megosztott első helyen végzett a teljesen eltérő stílust képviselő felső ösvényes. Kubu agresszív választásaival óriási rajtot vett az LLH, ami egészen az ötödik fordulóig kitartott. Utána egy kisebb hullámvölgybe kerültek, de a rájátszás egy percig sem forgott veszélyben. Ezzel szemben Coat Ornnal, Shennel és Gnarral büntette az összes ellenfelét, nem volt olyan pillanat, amikor alárendelt szerepbe került volna ösvényen. Románia tankja zsinórban második bajnoki címére készülhet, Kubu először emelné magasba a trófeát.

Más felső ösvényes nem kapott szavazatot

K&H MN3B LoL alapszakasz - legjobb középső ösvényes: Meight (Team Plague)

Amekkora fölénnyel nyerte Paresz a dzsungelesek versenyét, legalább ennyire domináns volt Meight a középső ösvényen. A legjobb magyar midesnek kellett néhány meccs, hogy felvegye a K&H MN3B ritmusát, de utána megállíthatatlan volt. Lee Sinnel és Sylasszel mindenki fölé nőtt, kiegyensúlyozott teljesítményére bátran támaszkodhat a továbbiakban a PLG.

Szavazatott kapott még: Sk1nzor (KMK), Tadeusz (GF), Fear (IAS), Blackii (LVL), Nafkelah (LLH)

K&H MN3B LoL alapszakasz - MVP: Paresz (Team Plague)

A tavalyi megnyert döntő után ott folytatta Paresz, ahol akkor abbahagyta. Baron lopással, quadra killel és parádés Nocturne megmozdulásokkal szórakoztatta hatalmas rajongótáborát, akik valódi "pareszARMYként" buzdították kedvencüket minden közvetítésen. Az e-sportolóból lett streamer jelenleg a legnépszerűbb dzsungeles Magyarországon, aki mindent megtesz, hogy minél magasabb színvonalú összecsapásoknak legyen a főszereplője. EUNE-n stabilan a top kihívó játékosok között olvashatjátok a nevét, EUW-n hasonlóan erős ellenfelekkel küzd meg napról napra. A "papucsos" Udyr keresztapja Coatpustmainnel volt hatalmas csatában a legértékesebb játékosnak járó cím megszerzéséért, végül egy hajszállal, de megelőzte "Tapsi Hapsit" ebben a versenyben.

Második helyen végzett: Coatpustmain (PLG), harmadik helyen végzett: Vioreleee (PLG)

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Szerinted a Team Plague megvédi a bajnoki címét?

Hirdetés
Hirdetés
5 db hozzászólás
 • R4z0p 7 napja
  Így tovább.
  0 0 Válasz
 • Janee 7 napja
  gg
  0 0 Válasz
 • Komojtalan 7 napja
  Annyit kellett volna csak írni: Mindent a TP nyert. Amúgy a konkurens bajnokságban simán elverték a TP -t Vizicsacsiék, nem lennék meglepve ha megnéznék azokat a meccseket az ellenfelek. A 3. meccsen már temettem őket amikor átengedték a "verhetetlen" Ornn-Nocturne párost, aztán 20 perces meccs lett.
  0 0 Válasz
 • paly1206 7 napja
  GG
  0 0 Válasz
 • esox9 5 napja
  GG
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés