K&H MN3B VALORANT: Hárman vannak versenyben, de csak ketten jutnak az alapszakaszba

K&H MN3B VALORANT: Hárman vannak versenyben, de csak ketten jutnak az alapszakaszba

A selejtezősorozat a mai nappal a végéhez ér, véglegessé válik a K&H MN3B VALORANT alapszakaszának névsora.

Bár sok csapat jelezte szándékát, hogy szeretné megmérettetni magát a K&H Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság VALORANT versenyén, a két nyílt osztályozó kupáról csak 8 csapat juthatott tovább a zárt osztályozóra. Ezen 8 ötösből ráadásul csak kettő érheti el végső célját, azaz a kvalifikációt a K&H MN3B VALORANT 2 millió forint összdíjazású alapszakaszába.

K&H MN3B VALORANT zárt osztályozó kupa menetrend

A közvetítés ma este 6 órakor veszi kezdetét, élőben a felső és alsó ági döntőt követhetitek. Elsőként a felső ági döntőben az Illés Akadémia Spirit és a Békéscsabai E-sport Egyesület csap össze. Ezt követően a vesztes csapatra az UEG assorted gárdája vár az alsó ágon, és ezen két Best of 3 meccsen derül ki, mely csapatokat láthatjuk a folytatásban is. Óriási izgalmakra van kilátás, ugyanis sem az IAS, sem a BEE nem bukott pályát még eddig a zárt osztályozó kupán. Az UEG a nehezebb utat választotta, ugyanis a felső ági elődöntőben 0-2-re alulmaradtak az Illés Akadémia Spirit ellen.  Az alsó ágon először könnyedén átléptek a Mézes negro játékosain, majd hatalmas csatában 2-1-re legyőzték a Nice Gaminget, ezzel váltották meg jegyüket az alsó ági döntőbe. 

Ne maradj le tehát a küzdelmekről, kövesd élőben a mérkőzéseket az Esport2TV csatornáján 18:00 órától.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a VALORANTról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

(Borítókép: Riot Games)

Kövess Minket!