Igazak voltak a pletykák, cserél a Fnatic és lehet, hogy nemzetközi felállásra váltanak!

Igazak voltak a pletykák, cserél a Fnatic és lehet, hogy nemzetközi felállásra váltanak!

Új irányítót keres a Fnatic és nem áll meg ennyinél az újjáépítése fázis.

Pár napja kapta fel a közösség a hírt, miszerint Golden, a Fnatic irányítója több, mint egy hónapja el sem indította a CS:GO-t. Nyaralás és pihenés ide vagy oda, ez nem magyarázat egy ilyen hosszú kihagyásra és sokan máris azon kezdtek el gondolkodni, hogy mennyi idő amíg Golden kispadra kerül? Az nyert, aki arra tippelt, hogy néhány nap, hiszen már meg is jött a hivatalos bejelentés.

A legendás svéd csapat valóban lecseréli irányítóját, Golden a tegnapi napon már kispadra is került. Idáig nyilvánvalóan a hosszú hónapok eredménytelensége, a fejlődés teljes hiánya és a HLTV Top 30-ból való kiesés vezetett. Új irányítótt azonban nem lesz egyszerű találniuk, ráadásul több, mint valószínű, hogy a Fnatic nem áll meg egyetlen játékos lecserélésénél.

A közösség nagyja JW-t cserélné a leginkább és az első pletykák is ezt támasztják alá. Több forrás szerint is, a Fnatic dobja a teljesen svéd ötöst, nemzetközi felállásra váltanak és első kiszemeltjük az ex-AGO játékos, Miłosz "mhL" Knasiak. A lengyel játékos minden eddigi csapatában main AWP-s volt, valószínűleg a Fnaticban is azt a szerepkört töltené be, ami máris megkérdőjelezi JW és Jackinho jövőjét is.

A csapat új információkat ígért a közeljövőben, tehát minden jel arra mutat, hogy nem Golden az egyetlen aki kispadra kerül majd.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!