Ne maradj le az utolsó selejtezőkről, ahol még Masters Pontokat lehet gyűjteni!

Kialakulni látszik az első bejutó hatos, de az utolsó hónapban még simán történhet változás mindkét konzolon.

Pörögnek a hónapok és a nyáron sem állt le a HUNESZ FIFA Masters sorozat. Ennek eredményeként elérkezett az idő, hogy az utolsó nyílt selejtezőket rendezik meg, melyeken keresztül a játékosoknak utoljára lesz lehetőségük beverekedni magukat a pontszerzés érdekében a zárt kvalifikációkba.

Júniusban ismét nagy volt a versengés mindkét platformon, végül azonban két játékosnak sikerült diadalmaskodnia.

A júliusi utolsó, még Masters Pontokért zajló selejtezőkre itt tudtok nevezni!

Xbox

Boresznek sikerült megnyernie az offline körülmények között megtartott Magyar E-sport Fesztivált, és most újra a legjobbnak bizonyult. Bár nem ment könnyen a dolog, miután a felsőági döntőben kikapott Brandti-tól, viszont utána visszaverekedte magát a fináléba és vissza tudott vágni neki. A harmadik helyen TrueGunner végzett.

PS4

A 2021-es szezonban először a DVSC e-sportolója, tooFrez diadalmaskodott, és nem is akármilyen játékkal. Gyakorlatilag gond nélkül masírozott végig az ágrajzon, és közben elintézte KJoci11-et, Chris_Maj-t, valamint Peti_01hero-t is.Meglepetésre az alsó-ági döntőben Petinek sikerült egy parádés győzelmet aratnia a konzol egyik nagy favoritja felett, nagyobb gólkülönbséggel intézte el ugyanis Chris_Maj-t, aki ebben az idényben már egyszer (MEF-en) megszerezte az első helyet.

A pontosztoszkodás után az alábbiak szerint áll a ranglista:

Xbox

PS4

Ez még nem minden, ugyanis júliusban még rendeznek nyílt selejtezőket mindkét konzolon, és innen még 8-8 játékosnak lesz lehetősége Masters pontokat szerezni. Ez pedig azt jelenti, hogy fentebb látott ranglisták még jócskán borulhatnak, így nem szabad habozni, és érdemes már most jelentkezni a kvalifikációkra:

A júliusi selejtezőkre itt tudtok nevezni!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!