Nevez az egymilliós FIFA verseny utolsó pontszerző selejtezőire!

Nevez az egymilliós FIFA verseny utolsó pontszerző selejtezőire!

Kialakulni látszik az első bejutó hatos, de az utolsó hónapban még simán történhet változás mindkét konzolon.

Pörögnek a hónapok és a nyáron sem állt le a HUNESZ FIFA Masters sorozat. Ennek eredményeként elérkezett az idő, hogy az utolsó nyílt selejtezőket rendezik meg, melyeken keresztül a játékosoknak utoljára lesz lehetőségük beverekedni magukat a pontszerzés érdekében a zárt kvalifikációkba.

A júliusi utolsó, még Masters Pontokért zajló selejtezőkre itt lehet jelentkezni:

Xbox

PS4

A nyár középső hónapjában már egy kvalifikáció lement mindkét konzolon. Meglepetésre PS4-en nem a DVSC e-sportolója húzta be az első helyet, bár ez nem számít, hiszen a zárt selejtezőbe így is bekerült GrislyJam. Őt BarnaMisi123 most le tudta győzni, miután a debreceniek képviselője visszaverekedte magát az alsóágón, és elintézte előbb Peti_01hero-t, majd rapportdoni-t is. Ez a kvartett viszont már biztosan ott lesz a hónap végén megtartandó pontszerző versenyen. Xboxon igen impozáns és neves játékosok is nekivágtak a küzdelemnek. KondakorKevin98 megállíthatatlan volt a hétvégén, hiszen a felső-ágon végigmasírozott a mezőnyön, majd az általa az alsó-ágra küldött vadicskaoliverrel küzdhetett meg ismét, ahol újfent jobbnak bizonyult. Alsó-ágon a Sero és TrueGunner - Megyék Csatája és tavalyi HUNESZ FIFA Masters szezon első helyezett - között zajlott szoros csata, és bár Sero most jobbnak bizonyult, Olivérrel ő sem bírt. Innen ez a négyes már biztosította a helyét a zárt kvaliban.

A júniusi pontosztoszkodás után az alábbiak szerint áll a ranglista:

Xbox

PS4

Ez még nem minden, ugyanis júliusban még rendeznek nyílt selejtezőket mindkét konzolon, és innen még 8-8 játékosnak lesz lehetősége Masters pontokat szerezni. Ez pedig azt jelenti, hogy a fentebb látott ranglisták még jócskán borulhatnak, így nem szabad habozni, és érdemes már most jelentkezni a kvalifikációkra:

A júliusi selejtezőkre itt tudtok nevezni!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!