Hirdetés

Nevez az egymilliós FIFA verseny utolsó pontszerző selejtezőire!

Kialakulni látszik az első bejutó hatos, de az utolsó hónapban még simán történhet változás mindkét konzolon.

Hirdetés

Pörögnek a hónapok és a nyáron sem állt le a HUNESZ FIFA Masters sorozat. Ennek eredményeként elérkezett az idő, hogy az utolsó nyílt selejtezőket rendezik meg, melyeken keresztül a játékosoknak utoljára lesz lehetőségük beverekedni magukat a pontszerzés érdekében a zárt kvalifikációkba.

A júliusi utolsó, még Masters Pontokért zajló selejtezőkre itt lehet jelentkezni:

Xbox

PS4

A nyár középső hónapjában már egy kvalifikáció lement mindkét konzolon. Meglepetésre PS4-en nem a DVSC e-sportolója húzta be az első helyet, bár ez nem számít, hiszen a zárt selejtezőbe így is bekerült GrislyJam. Őt BarnaMisi123 most le tudta győzni, miután a debreceniek képviselője visszaverekedte magát az alsóágón, és elintézte előbb Peti_01hero-t, majd rapportdoni-t is. Ez a kvartett viszont már biztosan ott lesz a hónap végén megtartandó pontszerző versenyen. Xboxon igen impozáns és neves játékosok is nekivágtak a küzdelemnek. KondakorKevin98 megállíthatatlan volt a hétvégén, hiszen a felső-ágon végigmasírozott a mezőnyön, majd az általa az alsó-ágra küldött vadicskaoliverrel küzdhetett meg ismét, ahol újfent jobbnak bizonyult. Alsó-ágon a Sero és TrueGunner - Megyék Csatája és tavalyi HUNESZ FIFA Masters szezon első helyezett - között zajlott szoros csata, és bár Sero most jobbnak bizonyult, Olivérrel ő sem bírt. Innen ez a négyes már biztosította a helyét a zárt kvaliban.

A júniusi pontosztoszkodás után az alábbiak szerint áll a ranglista:

Xbox

PS4

Ez még nem minden, ugyanis júliusban még rendeznek nyílt selejtezőket mindkét konzolon, és innen még 8-8 játékosnak lesz lehetősége Masters pontokat szerezni. Ez pedig azt jelenti, hogy a fentebb látott ranglisták még jócskán borulhatnak, így nem szabad habozni, és érdemes már most jelentkezni a kvalifikációkra:

A júliusi selejtezőkre itt tudtok nevezni!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés