Késnek a Ubisoft címei, ami érinti az új Rainbow Six játékot is

Késnek a Ubisoft címei, ami érinti az új Rainbow Six játékot is

Nektek tetszik az R6:E az eddigiek alapján?

Hányattatott sorsú játék a Rainbow Six: Extraction, ami számos névváltást megélt már és a fejlesztés is jócskán elhúzódott már. Ettől függetlenül, úgy tűnt, hogy a játék végre révbe érhet, felkerülhet a boltok polcaira, méghozzá idén szeptemberben. A Ubisoft friss bejelentése azonban elodázta ezt az időpontot.

A cég ugyanis tegnap este bejelentette, hogy több játékuk is csúszik. A Riders Republic viszonylag megúszta a dolgot, szeptember 2. helyett október 28-án debütál majd, az új Rainbow Six játék, az Extraction azonban nem volt ilyen szerencsés. Négy hónapnyi késést jelentettek be a játék kapcsán, ráadásul azt sem tudjuk, hogy most mi a pontos megjelenése. A cég állítasa alapján 2022 januárjában kell számítanunk rá, de hogy pontosan mikor, azt egyelőre nem tudni. Gyakorlatilag az is benne van még a pakliban, hogy a jövő januári megjelenés sem teljesen biztos.

"A célkunk az, hogy az Extraction egy teljesértékű AAA játékként jelenhessen meg. Egy olyan programként, ami teljesen átírja azt, amit eddig tudtunk a co-op játékokról." - írja a Ubisoft bejegyzésében.

A tervek tehát megvannak, az már máskérdés, hogy hogyan sikerül majd a kivitelezés. A közösség szeretetét eddig nem igazán tudta elnyerni a Rainbow Six: Extraction.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!