Az új Extraction trailer teljeskörű crossplayt és Siege bónuszokat ígér a játékosoknak!

Amennyire nem mondott semmit a Rainbow Six Extraction-ról a Ubisoft az elmúlt években, most olyan ádáz lendülettel oszt meg újabbnál újabb információkat a készülő alkotásról. 

Az egyik legfontosabb, amit tudni érdemes, hogy szeptember 16-án jelenik meg. Emellett azonban egy új trailer még jó pár dologról lerántja a leplet.

Többek között arról van szó, hogy az eddigi legkomplexebb crossplay támogatást kapja a játék. Alapvetően az RSE-t egy, kettő vagy három személy tolhatja co-op módban, és az ígéretek szerint nagy lesz benne az újrajátszhatósági lehetőség. Az első naptól fogva elérhető lesz ez a szolgáltatás, és a videóban elhangzottak szerint a jelenlegi és a next-gen konzolok, a PC-sek és a felhőalapú szolgáltatásokat igénybevevő játékosok is képesek lesznek együtt tolni az új Rainbow címet. Azon Rainbow Six játékosok pedig, akik tolják a Sieget és belevágnak az Extractionbe is, egy nagyságrendileg 40 dollár értékű csomaggal gazdagodnak United Front Bundle néven. Az Extractionben Lion és Ela, míg a Siegeben Smoke és Pulse vértezhető fel az extra tartalommal. Ráadásul az új jalkotást és a Sieget is játszók egyből megkapják az utóbbiban 18 Extraction operátort. Az előrendelőknek pedig a The Orbital Decay csomaggal kedveskednek a fejlesztők.

A gameplay alapján valóban egy akciódús és pörgős élményt kínál az RSE, a kérdés már csak az, hogy mennyire köti majd le a játékosokat, és hogy tényleg megérdemelt-e egy ilyen spin-offot a Rainbow Six. Szeptemberben alighanem megtudjuk, de az biztos, hogy már most nagyban ösztönözni akarják a rajongókat az új cím beszerzésére.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!