45 perc után szóltak az édesapának, hogy ez nem az Eb, hanem a PES

45 perc után szóltak az édesapának, hogy ez nem az Eb, hanem a PES

Egy édesapát rendesen rászedtek a gyerkőcei, ugyanis leült megnézni az Eb egyik elődöntőjét, de úgy tűnik olyan élethű volt számára a televízión a játék, hogy nem vette észre a különbséget.

Kinek van szüksége igazi sportra, ha végtelen óráig nézheti a PES szimulált mérkőzéseit, igaz? Egy ilyen történet hallatán jogosan tehetnénk fel ezt a kérdést. Azért azt sem árt tisztázni, hogy bármennyire fest jól a PES 21 a képernyőn, még azért messze elmarad a valóságtól, bár a grafika egyes esetekben vagy egyes személyeknek zavaró lehet. Így történt ez most is, melyből egy nagyon aranyos sztori kerekedett.

Egy TikTok felhasználó, Tasneem Barakat rakott fel egy videót, amelyben az édesapját lehet látni, miközben egy jó adag étellel bekészült a szobában a nagyképernyős tévé elé, ahol már ment az Anglia Dánia mérkőzés. Ez volt ugye az Európa-bajnokságon az egyik elődöntő. A képernyőn azonban a PES 21-ben játszott egymás ellen a két mesterséges intelligencia, de maga a játék annyira realisztikusnak tűnt az arab édesapának, hogy egészen addig nem esett le neki, hogy nem egy valódi mérkőzést követ figyelemmel, amíg nem szólt neki a lánya. Viszont abban a pillanatban, hogy elmondta neki, még akkor sem feltétlenül hitte el, és ettől vált igazán érzelmessé és szívmelengető ez a felvétel. 45 percig nézte a PES 21-et, és annyira elmerült benne, hogy alig tudta felfogni ez csak egy játék és nem a valóság. Természetesen rengetegen kommenteltek a videó alatt, hiszen nagyon tetszett a követőknek ez a történet.

@tbarakat92

45 minutes into the game and he didn’t bat an eye ##foryou ##4u ##viral ##arab

♬ original sound - Tasneem Barakat

Hozzátehetjük azt is, hogy ez egy fantasztikus vírusmarketing alapjául szolgálhat a PES legújabb részével kapcsolatban: „Annyira élethű, hogy apád sem mondja majd hagyd abba a videojátékokat”.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!