Így fest a FIFA ingyenes riválisa: kiszivárgott egy teljes meccs az eFootballból

A Pro Evolution Soccer szellemi örököse nem néz ki a legjobban az első kiszivárgott felvételeken.

Történt ugyanis, hogy egy kínai Youtube csatorna feltöltött egy 11 perces videót, melyben az eFootball látható, pontosabban egy Arsenal vs Manchester United mérkőzést játszottak le az új, ingyenesen elérhető játék 2021-es kiadásában. Korábban a Konami már közzétett egy trailert, ami nagyságrendileg az új rész játékmechanikájáról mesél, valódi gameplay viszont alig-alig akad benne. A játékosok nagyrésze viszont egy ilyen videóra várt, amiben teljes egészében megcsodálhatják a FIFA nagy kihívóját. Azonban ez a felvétel rávilágított arra, hogy nem minden fenékig tejfel a Konaminál sem, sőt, elég sok negatív kommentet írtak a felhasználók, és több részét is kritizálják az alkotásnak. Azt gyorsan érdemes tisztázni, hogy az első verziója az eFootballnak ingyenes lesz, viszont a kiadó szerint ez körülbelül egy demonak fogható fel, ezért talán nem így is kezelni, bár a rajongóktól elől nem menekült meg az alkotás. Csak hogy néhány elégedetlenkedést kiemeljünk, egyesek szerint távolról a fű gagyi hatást kelt, mások szerint ezek az átvezető animációk szinte a PES 2014-et idézik, aztán akadnak olyanok is, akik az animációk visszafejlődését vélték felfedezni. Ezek pedig még csak a finomabb megfogalmazások, mindenesetre vessetek rá ti is egy pillantást:

Nem csak a levegőbe beszéltek egyesek, tényleg lenne még mit finomítani az idei részen, hiszen az optimalizálatlanság mellett például vicces bugok is előfordulnak az eFootballban:

Tény, hogy a Konami védekezhet azzal, hogy a demo verzió folyamatosan bővül és javul majd, de úgy tűnik az indulás nem fog sokat segíteni, hogy még többen szeressék meg a FIFA nagy ellenlábasát. Ti mit gondoltok erről, váltanátok?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Borítókép forrása: 

Kövess Minket!