Pletyka: Az Astralis szétesőben, három játékos is távozhat

Pletyka: Az Astralis szétesőben, három játékos is távozhat

Három majorgyőztes játékos is távozhat az Astralisból egy egyelőre igencsak kétes pletyka szerint.

Dev1ce távozása óta nyílt titok, hogy az Astralis szétesőben van. Az eredeti, többszörös majorgyőztes csapattagok közül többen is a kifelé vezető utat keresik az egykoron a legpatinásabbnak tartott szervezetből, melyet most egy egyelőre inkább csak pletykának vagy erősebb találgatásnak tekinthető információ is megerősíteni látszik. Az igencsak friss Twitter-fiók, a Danish CSGO Leaks szerint dupreeh a NiP-ben folytathatja korábbi csapattársa – dev1ce – mellett, Magisk a Complexityben, Xyp9x pedig a FaZe-ben köthet ki. Amennyiben ez bejönne, úgy a nindzsák kezdőjéből az akadémiájukból nemrég felhozott LNZ eshet ki, a coL-ból RUSH távozhat, míg karrigan alakulatából ismét olofmeister hullhat ki. A távozó játékosok miatt egyértelmű, hogy az Astralis-nak új emberekre lesz szüksége, a Danish CSGO Leaks szerint Bubzkji megtarthatja a helyét, és a Tricked játékosa, Lucky lehet az egyik új érkező.

A hírt érdemes komoly fenntartásokkal kezelni, ugyanis a legfontosabb információ nem derült ki: mikor fognak ezek az átigazolások megtörténni? Mint közismert, az Astralis játékosainak szerződése az év végéig, vagyis még öt hónapig kitart, ami feltételezhetően magas kivásárlási árat is jelent. Mindenki tudja, hogy az észak-amerikai orgok az elmúlt egy évben inkább kiszálltak a CS:GO-ból, nem befektettek, tehát meglepő fordulat lenne, ha a régió két nagy szervezete is Astralis-játékosokat vásárolna most.

A FaZe karrigan esetében is megvárta a mouzos szerződésének lejártát, ezért arra számítunk, hogyha a fentiekből bármi is kisül, akkor az az év végén történhetne meg legkorábban, viszont addig még sok víz lefolyik a Dunán. Éppen ezért a Danish CSGO Leaks információi egészen addig, amíg nem egy bizonyított leakerről van szó, vagy esetleg valaki más, hitelesebb alak meg nem erősíti azokat, inkább a tipp kategóriába esnek, habár hatalmas figyelmet szereztek az elmúlt órákban.

Kételyeiknek, gondolataiknak többen is hangot adtak egyébként a scene-ből. Pimp logikusnak tartja a cseréket, de szkeptikus a leak hitelessége kapcsán:

Launders és Thorin is arra hívják fel a figyelmet, hogy az ilyen accountok ritkán találnak be, illetve a hitelesség megállapításában elengedhetetlen tudni, hogy ki csinálja és milyen sikerrel.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!