Hirdetés

Pletyka: Az Astralis szétesőben, három játékos is távozhat

Három majorgyőztes játékos is távozhat az Astralisból egy egyelőre igencsak kétes pletyka szerint.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

Műsorajánló

Műsorajánló

Esport1 Podcast

Mi a gond a magyar CS:GO-val?

„Ez nem annyiból áll, hogy felmész a szerverre, lelősz X embert és akkor te leszel a legjobb. Ez kb. az 5%-a."

Hirdetés

Dev1ce távozása óta nyílt titok, hogy az Astralis szétesőben van. Az eredeti, többszörös majorgyőztes csapattagok közül többen is a kifelé vezető utat keresik az egykoron a legpatinásabbnak tartott szervezetből, melyet most egy egyelőre inkább csak pletykának vagy erősebb találgatásnak tekinthető információ is megerősíteni látszik. Az igencsak friss Twitter-fiók, a Danish CSGO Leaks szerint dupreeh a NiP-ben folytathatja korábbi csapattársa – dev1ce – mellett, Magisk a Complexityben, Xyp9x pedig a FaZe-ben köthet ki. Amennyiben ez bejönne, úgy a nindzsák kezdőjéből az akadémiájukból nemrég felhozott LNZ eshet ki, a coL-ból RUSH távozhat, míg karrigan alakulatából ismét olofmeister hullhat ki. A távozó játékosok miatt egyértelmű, hogy az Astralis-nak új emberekre lesz szüksége, a Danish CSGO Leaks szerint Bubzkji megtarthatja a helyét, és a Tricked játékosa, Lucky lehet az egyik új érkező.

A hírt érdemes komoly fenntartásokkal kezelni, ugyanis a legfontosabb információ nem derült ki: mikor fognak ezek az átigazolások megtörténni? Mint közismert, az Astralis játékosainak szerződése az év végéig, vagyis még öt hónapig kitart, ami feltételezhetően magas kivásárlási árat is jelent. Mindenki tudja, hogy az észak-amerikai orgok az elmúlt egy évben inkább kiszálltak a CS:GO-ból, nem befektettek, tehát meglepő fordulat lenne, ha a régió két nagy szervezete is Astralis-játékosokat vásárolna most.

A FaZe karrigan esetében is megvárta a mouzos szerződésének lejártát, ezért arra számítunk, hogyha a fentiekből bármi is kisül, akkor az az év végén történhetne meg legkorábban, viszont addig még sok víz lefolyik a Dunán. Éppen ezért a Danish CSGO Leaks információi egészen addig, amíg nem egy bizonyított leakerről van szó, vagy esetleg valaki más, hitelesebb alak meg nem erősíti azokat, inkább a tipp kategóriába esnek, habár hatalmas figyelmet szereztek az elmúlt órákban.

Kételyeiknek, gondolataiknak többen is hangot adtak egyébként a scene-ből. Pimp logikusnak tartja a cseréket, de szkeptikus a leak hitelessége kapcsán:

Launders és Thorin is arra hívják fel a figyelmet, hogy az ilyen accountok ritkán találnak be, illetve a hitelesség megállapításában elengedhetetlen tudni, hogy ki csinálja és milyen sikerrel.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
4 db hozzászólás
 • Iflow 1 éve
  Azkomoly
  0 0 Válasz
 • Thomeee 1 éve
  Nagyon clickbait a cikk, és full kacsa, ha jól tudom, ennek az oldalnak a csatornája közvetítette az IEM Cologne döntőjét, megnéztétek, hogy melyik csapat hol végzett? Mert ha közvetítettétek, tudnotok kéne, főleg az Astralis, akiről most itt lényegében szó van, az elődöntőben, egy MAIN AWP-s nélkül, és a FaZe akit az online éra tönkretett? Itt a LAN és szintén elődöntő, inkább valami értelmes interjút olvasnák, ezek a cikkek helyett, mert értelme nincs kirakni...
  0 0 Válasz
 • BenceGod 1 éve
  Az úgy komoly
  0 0 Válasz
 • Thomeee 1 éve
  Igazam volt vagy igazam volt?
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés