Hirdetés

A Fnatic Rising ellen kezdenek ma torzsiék az Academy League első szezonjában

Szerintetek átgázolnak majd torzsiék a Fnatic Risingon?

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

Anniewhere a Szurdokban

League of Legends - Heti feedelés a spanokkal

Hirdetés

Van azért előnye is, ha annyira tömött a versenynaptár, mint az utóbbi néhány évben, egymást érik az izgalmasabbnál izgalmasabb meccsek és versenyek. Tegnap egy emlékzetes döntővel ért véget a 2021-es IEM Köln, ma pedig a WePlay Academy League első szezonja kezdődik, ami nekünk, magyaroknak különösen érdekes lehet.

A kifejezetten utánpótlás csapatoknak szánt ligában ugyanis ott van a mouz NXT és így torzsi is. Összesen nyolc csapat kapott meghívást az első szezonba, torzsiék így olyan csapatok között bizonyíthatnak, mint az Astralis Talent, a Young Ninjas vagy a Na'Vi Junior.

forrás: twitter.com/WePlay_Esports

Kemény mezőny állt össze, de a mouz NXT talán kimagaslik a többiek közül. A kezdeti lendület és a Pinnacle Cup 2 meccsei alapján legalábbis biztosan. A többiek közül a Young Ninjast és az Astralist Talentet látjuk a legtöbbet játszani nemzetközi vizeken, ott is felemás eredményekkel. A többi csapat eddig főként a saját régiójában mutatta meg magát, ami persze most akár a meglepetés erejével is szolgálhat majd számukra.

A mouz NXT első ellenfele a Fnatic Rising lesz, a nehéz helyzetben lévő svéd alakulat utánpótlás csapata, ami annyira friss, hogy bár este játszanak, a cikk írásakkor még nem ismert a pontos felállás. Torzsiéknak a top 3-ba kell bekerülniük, ha az megvan, akkor automatikus továbbjutnak a LAN döntőbe, de akkor sincs baj ha a tabella alsóbb lépcsőfokán zárják a csoportkört. A 4-7. helyezettek újra összecsapnak majd, a legjobb pedig bejut az első három ötös mellé és tovább játszhat a 45 ezer dolláros fődíjért.

A MOUZ NXT TELJES FELÁLLÁSA:

 • Torzsás "torzsi" Áddám
 • Kamil "siuhy" Szkaradek
 • Hubert "Szejn" Światły
 • Jon "JDC" de Castro
 • Dorian "xertioN" Berman
 • Dennis "sycronecs" Nielsen (edző)

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
2 db hozzászólás
 • Yahoo 1 hónapja
  HAJRÁ!!!
  0 0 Válasz
 • PalFeed 1 hónapja
  Én leszek a legtöbbet kommentelő!
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés