Fortnite: Megszálló egységekkel érkezik a 17.20-as patch

Fortnite: Megszálló egységekkel érkezik a 17.20-as patch

Úton van a Fortnite 17.20 patch, amely izgalmas új funkciókat mutat be.

A Fortnite játékosok mindig várják az új tartalmakat: a szóban forgó patch sok mindent tartalmaz. Egy hónap telt el a legutóbbi nagyobb patch óta, de most a rendszeres kéthetenkénti frissítések visszatértek a pályára. Lássuk mit tudunk a v17.20-ról!

Megszálló egységek

Felpörög az idegen invázió, amely elindult a Fortnite 7. évadának kezdetével: Twitteren tette közzé a kiadó, hogy a szigetre idegen szárazföldi csapatok érkeznek. Úgy tűnik, nem csak az ufókkal kell megküzdenünk!

Földalatti helyszín

Megszokhattuk már, hogy a Fortnite pályája időről időre megújul, ezúttal egy földalatti helyszín érkezhet - erről nemrégiben posztolt egy teasert az Epic Games. Úgy néz ki, mint egy barlang, amelynek hatalmas ufója félig el van merülve a lenti szennyeződésben, és amely az egész idegen inváziós témához kapcsolódik. Lehet, hogy itt vannak az olyan hiányzó karakterek, mint Farmer Steel és Agent Jones?

Bugha Late Game Bundle

Már olvashattatok nálunk arról, hogy a világbajnok "bőrébe" is bújhatunk immáron, valamint egy új, hozzá kapcsolódó event is érkezik ezzel párhuzamosan.

Coral Castle búcsú

A Coral Castle lett a játék egyik legérdekesebb helyszíne lett, mióta visszatették Chapter 2 Season 3-ban. Azonban várhatóan megsemmisül a következő frissítésben - erről árulkodik az alábbi Tweet is. Talán a földalatti POI-val, vagy valami mással helyettesítik.

Preferált Tárgyi Helyek

A Fortnite játékosai évek óta szeretnének jobb módot az itemek rendezésére: nos végre teljesíti ezt az Epic Games. Megerősítette a kiadó, hogy jön a Prefered Item Slots, ami segíti a játékosokat abban, hogy fegyvereik és tárgyaik elhelyezése felett nagyobb kontrollt kapjanak.

Új NPC

Az egyik legnagyobb adatbányász, HYPEX kutatta fel azt, hogy új NPC érkezhet, melynek Vorian Scout lehet a neve.

Epic Tactical Shotgunnal harcol, a Tweet alapján pedig nincs kizárva, hogy asszisztálni fog minket.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

(Borítókép: Dexerto)

Kövess Minket!



Te mennyit költöttél eddig a Fortnite-ra?