K&H MN3B VALORANT BEE:  Mi nem tervezzük használni az új karaktert

K&H MN3B VALORANT BEE: Mi nem tervezzük használni az új karaktert

Elkaptuk egy interjúra a Békéscsabai E-sport Egyesület csapatát a K&H MN3B VALORANT versenyének kapcsán.

Már nem kell sokat várnotok, ugyanis július 27-én elkezdődik a K&H Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság VALORANT alapszakaszának első fordulója. A 2 millió forint összdíjazású tornára a selejtezősorozatból jutott be a Békéscsabai E-sport Egyesület, a csapat bizakodva várja a Riot Games legújabb e-sport játékának csoportköreit.

A zárt selejtező felső ági döntőjében az Illés Akadémia Spirit ellen játszottátok a legfontosabb szériátokat. Nagyon szoros volt az összecsapás, de végül diadalmaskodtatok. Hogyan készültetek fel erre az ütközetre, mire számítottatok?

"Ugyanúgy készültünk fel az összeütközésre, mint bármilyen másikra, csak annyi különbséggel, hogy nem tudtuk őket előre kidemózni. Győzelmet vártunk, és azt is kaptunk."

Kikből áll össze a BEE kerete, akiknek lehet drukkolni a K&H MN3B alapszakaszában? Történtek cserék a zárt kvalifikáció óta?

"A BEE alapfelállása: WheelsOnFire in-game leader, s4id duelist/initiator, KELO support/sentinel, JIB initiator, shortmonkei controller és végül DukloRen coach. Bigdragon aki sokáig segítette a csapatunk, közös megegyezés után kispadra került és shortmonkeit helyeztük a controller szerepbe."

A magyar VALORANT krémje már felsorakozott a rajtrácson. Mire számítotok a ligában? Milyen minimális elvárásokkal vetitek bele magatokat a küzdelmekbe?

"Sok-sok izgalmas és kihívást jelentő összecsapásra számítunk.A célunk a top 4 elérése, tudjuk hogy erős ellenfeleink vannak de szeretnénk megmutatni mire vagyunk képesek."

Nemrég adta ki a Riot Games az új versenypályát, Breeze-t és KAY/O-t, az új ügynököt. Szerintetek mennyire fogják használni a csapatok ezeket az új tartalmakat?

"Mi nem tervezzük használni az új karaktert, ugyanis nem illeszkedik a játékstílusunkhoz. Ahogy másoknál is megfigyeltük, maximum a mezőny egyharmada fogja használni. A pálya azonban sokkal népszerűbb lesz véleményünk szerint, főleg a Bo3-as szériákban."

Nézd a K&H MN3B VALORANT alapszakaszának mérkőzéseit július 27-étől minden kedden és szerdán az esport2tv Twitch csatornán!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!