Ex-Vitality és ex-Cloud9 játékosokat szerezhet a Fnatic

Ex-Vitality és ex-Cloud9 játékosokat szerezhet a Fnatic

Két brit játékossal erősödhet a Fnatic.

Pár hete már az újjáépítési szakaszban jár a legendás svéd csapat, a Fnatic. Az utóbbi egy év eredményei alapján erre szükségük is van, hiszen nem, hogy a versenyeken nem tudtak labdába rúgni, de a HLTV top 30-ból is simán kiestek.

Egyelőre a csapat eddigi irányítója, Golden és a szebb napokat is megélt mesterlövész, JW került ki az ötösből, de koránt sem biztos, hogy ennyinél megállnak a cserék. Azt sem lehet még biztosra megmondani, hogy kik jönnek a kispadra került játékosok helyére, habár francia források már kaptak információkat.

Ők úgy tudják, hogy két brit játékos, ALEX és mezii neve szerepel az első helyeken a Fnatic listáján. Utóbbi játékos főként a dugába dőlt Cloud9-ból lehet ismerős, akár csak ALEX, de ő korábban már a Vitality ötösét is irányította, ráadásul meglehetősen effektíven.
ALEX az egyik, ha nem a legértékesebb szabad irányító jelenleg a piacon, aki nagyon pontos, precíz, sokak szemében már-már kukacoskodó irányító hírében áll. Ha azonban össze tudja rántani a játékosait, akkor akár világverő csapatot is tud faragni magukból. Mezii a C9 széthullása óta az Endpointban játszik, ahol magasan a csapat legjobbja, sokkal többet ki tudott hozni magából, mint a C9-es időkben és az Endpoint szintjét napról napra jobban kinövi.

A Fnatic következő versenye az ESL Pro League 14. szezonja, ami augusztus 16-án kezdődik majd. Ha igaznak bizonyulnak a források, akkor ott már a következő Fnatic léphet majd szerverre:

  • Freddy "KRiMZ" Johansson
  • Ludvig "Brollan" Brolin
  • Jack "Jackinho" Ström Mattsson
  • William "mezii" Merriman
  • Alex "ALEX" McMeekin

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!