New World: Tehenet fejt az új MMO-ban, permaban lett a jutalma

New World: Tehenet fejt az új MMO-ban, permaban lett a jutalma

Az Amazon legújabb videójátéka egy olyan MMO, amiben véletlenszerű permaban jár a tehenek megfejéséért.

Már zárt béta fázisban kipróbálható a New World, az Amazon Game Studios legújabb videójátéka. A hatalmas projektet 2021. augusztus 31-én tervezik végleges formában a világ gamerei elé tárni, de néhány kiváltságos már átélheti a 2021-es MMO élményt. Ebbe a csapatba tartozik a népszerű Twitch streamer, AnnieFuchsia is, aki óvatlan tehén fejési mozdulatsora után egy permanens ban felirattal találkozott.

A vicces jelenetsor csúcspontja maga a kitiltásról szóló felirat volt, amelyet a készítőknek nem sikerült hibátlan angolsággal megfogalmazniuk. A Big Rigs-féle "You're winner" szinthez azért nem ér fel, de a "permenant banon" szórakozott egy jót a hölgy és a nézőserege.

A banra reagált Asmongold, aki jelezte a New World fejlesztői felé, hogy anomália van a játékban. Elméletileg csak egy adott szerverre vonatkozó probléma volt az, ami kettévágta AnnieFuchsia játékát. Remélhetőleg sikerül minden hibát kijavítani a programozóknak a hivatalos megjelenésig és az 1.0-s indulásig. Egyelőre a Crucible-höz hasonló bukás elkerülése lehet az elsődleges célja a csapatnak, ugyanis a lövölde alig néhány hónapot élt meg, azóta már a feledés homályába merült. 

Ti mit gondoltok a New Worldről? Lehet jövője az MMORPG-k piacán?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

(Borítókép: Steam és Red Bull)

Kövess Minket!



Te fejtél már valaha tehenet?