Top 10 kihagyhatatlan akció az Epic nyári vásárában

Top 10 kihagyhatatlan akció az Epic nyári vásárában

Őrületes akciókkal szeretné magához csábítani a gamereket az Epic Games Store a Summer Sale keretében.

A MEGA Sale után itt van a Summer Sale, amivel túlélhetitek a nyarat. Az Epic Games Store oldalán egészen augusztus 5-éig válogathattok az akciós játékok közül, amelyek mellé sajnos most nem jár kupon. Ettől függetlenül egy-egy ajánlatra érdemes lecsapni, ugyanis a következő leárazásig néhány hónapot várnotok kell. Az alábbiakban tíz olyan videójátékot találtok, amelyekért megéri kifizetni a csökkentett árat.

Chicken Police - Paint it Red!

Magyar fejlesztésű noir nyomozós játék, amely mindenképp megérdemli a figyelmet. Sonny Featherland és Marty McChicken kalandjaira jó áron csaphatsz le az Epic Games Store oldalán, de Steamen és konzolokra is beszerezheted, ha épp úgy tartja kedved.

Loop Hero

Neighbours back From Hell (Pokoli Szomszédok remastered)

Kinek kéne bemutatni a Pokoli szomszédokat, amely kultjátékká nőtte ki magát Magyarországon. A felújított változat nem akarta megreformálni a jól működő alapokat, egyszerűen csak feljavították a technikai paramétereit.

Beyond Good & Evil

Oxygen Not Included

A Klei Entertainment kihívásokban bővelkedő alkotásában nem egyszerű a furcsa Duplicantokat életben tartani. Rengeteg megoldandó probléma, kacagás és szórakozás vár rátok, ha át tudjátok magatokat adni az élménynek, amit garantáltan nem találtok meg más játékban.

A további akciós címeket a következő oldalon találjátok!

Vampyr

Immortals Fenyx Rising

Az utóbbi évek egyik igazán üdítő színfoltja volt a 2020-ban megjelent IP, amelyet az Ubisoft csapata fejlesztett. Bár sokan a Breath of the Wildhoz hasonlítják, a koppintás ennyire azért nem egyértelmű. A poénokban dúskáló RPG sokszor nem veszi magát komolyan, de ezért is lehet szeretni ezt a görög mitológiából építkező fantasyt.

Twin Mirror

Star Wars Squadrons

Rengetegen várták, hogy mi sülhet ki a Motive Studios és az EA közös projektjéből. Az űrcsatákra kihegyezett játékmenet kifejezetten jóra sikerült, de valódi mélységgel nem töltötték meg a programot. Ennek ellenére bátran ajánlható mindenkinek, akinek kimaradtak a Wing Commanderhez és Star Wars: X-Winghez hasonló játékok.

Spiritfarer

Az Epic Games Store Summer Sale összes akciós videójátékát itt megtalálod. Egy dolgot ne feledj, az igazán nagy akcióknál 10 €-s kuponok várnak rád, így csak akkor vedd meg a játékokat a nyári vásár alatt, ha nem akarsz tovább várni.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

(Borítókép: Epic Games)

Kövess Minket!



Te mennyit költöttél eddig Epic Games Store-on videójátékokra?