Hirdetés

Z2H tuba: "Nem tartjuk lehetetlennek a továbbjutást a rájátszásba"

A Zero2Hero E-sports Academy csapata a vigaszágról jutott be a K&H MN3B VALORANT alapszakaszába.

Hirdetés

Az első célt sikeresen teljesítette a Z2H VALORANT csapata, ugyanis UEG assorted néven megszerezték az utolsó továbbjutást érő helyezést a K&H MN3B VALORANT zárt selejtezőjében. Az újonc együttesből tuba, a csapat kapitánya adott interjút.

Az alsó ágról vívtátok ki a bejutást, ami nem volt egyszerű feladat. Melyik ellenféltől tartottatok inkább: az Illés Akadémia Spirittől vagy a Békéscsabai E-sport Egyesülettől?

Valóban nem volt egyszerű feladat, viszont igyekszünk az elénk tornyosuló akadályokra kihívásként tekinteni. Igazán egyik ellenfelünktől sem tartunk, bár persze az egészséges szintű versenyszellem, ami az efféle versenyhelyzetekre jellemző, bennünk is ott van, enélkül talán nem is tudnánk jól teljesíteni. Az alapszakaszon is úgy fogunk belevágni minden meccsbe, hogy nyerni szeretnénk, és élvezni fogjuk a versengést.

A K&H MN3B-en először szerepel majd a Zero2Hero E-sport Academy szervezetének neve. A VALORANT csapattal milyen elvárásokkal mentek bele a csoportkörök küzdelmeibe? Milyen minimális célokat fogalmaztatok meg?

A legjobb nyolc csapat közé szerettünk volna bejutni, ezt a célunkat pedig elértük. A tisztes helytállás marad a célunk ezen a ponton túl is. A képességeinkben bízva azt sem tartjuk lehetetlennek, hogy továbbjussunk a rájátszásba.

A jelenlegi kompetitív környezetben már játszható KAY/O és pickelhető Breeze. Mire számítotok ezektől az újdonságoktól? Milyen metát vártok az első hetekben?

KAY/O-t egy izgalmas és erős karakternek tartjuk, viszont még nem igazán látjuk, hogy kompetitív környezetben hogyan játszható. Bár úgy gondoljuk, hogy a flash képessége nem a legerősebb, a silence képessége, ami infózásra is használható, szerintünk kompenzálja ezt a gyengeségét. Breeze, ami véleményünk szerint egy keményen támadó pálya, pedig nem a szívünk csücske. A metáról pedig annyit, hogy szerintünk a helyszínen, élesben fog kiderülni, hogyan is néz ki most.

Van-e esély arra, hogy a Zero2Hero E-sport Academy a jövőben más K&H MN3B játékban is feltűnik a legjobb klubok között?

Bár még gyerekcipőben járunk, továbbra is nagyon várjuk a K&H MN3B versenyeit, a lelkesedésünk, úgy érezzük, nem apad. Az erőinket a VALORANTon kívül jelenleg a LoL-ra és a CS:GO-ra fókuszáljuk, de persze nyitottak vagyunk több ”műfajban” is megmérkőzni más játékosokkal.

Nézd a K&H MN3B VALORANT alapszakaszának mérkőzéseit július 27-étől minden kedden és szerdán az esport2tv Twitch csatornán!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés