Akciófigyelő: Egy brutális lövöldét ad hamarosan ingyen az Epic Games

Akciófigyelő: Egy brutális lövöldét ad hamarosan ingyen az Epic Games

Ha minden vágyad az volt, hogy saját magadnak építsd meg a fegyvereid, akkor semmiképp se hagyd ki az Epic Games következő ingyenes játékát.

Párosan szép az élet, tudja ezt jól az Epic Games Store is. Hamarosan az online boltban két játék lekerül az "ingyenes" polcról, azonban nem kell aggódni, mert pontosan ugyanennyi új cím vár majd rád. Limitált ideig nem kell fizetned a brutális FPS-ért, a Mothergunshipért, valamint a Train Sim World 2-ért sem. A két videójáték teljesen eltérő stílust képvisel, pont ezért érdemes lecsapni majd mindkettőre.

Mothergunship

Végtelen mennyiségű lőszerrel pumpálhatod tele az ellenséget ebben az ízig-vérig FPS-ben. A Terrible Posture Games és Grip Digital fejlesztői mindent egy lapra tettek fel, ugyanis a fegyverépítésre helyezték a hangsúlyt. A játékban te magad pakolhatod össze különböző alkatrészekből azt a halálosztó kütyüt, amellyel átküldheted a túlvilágra a gigantikus főellenségeket és a földönkívüli robotok armadáit. A Föld megvédése még sosem volt ilyen szórakoztató, ezt alátámasztja a tény, hogy Steamen jelenleg a "nagyon pozitív" kategóriát erősíti a program.

Train Sim World 2

Miután kilövöldözted magad a Mothergunshiphen, jöhet egy kis relaxáló vonatozgatás. A Train Sim World 2-ben licencelt járművekkel szelheted át Európát, legyen az a DB ICE 3M és a CSX AC 4400CW. A fantasztikus grafika, a valósághű részletek és a semmihez sem fogható hangulat mindenkiből előcsalja a masinisztát. Egy pörgős nap végén csak ülj be a vezetőfülkébe és élvezd a kerekek megnyugtató kattogását.

Az ingyenes Mothergunship és Train Sim World 2 videójátékokat július 29-én, délután 5 órától adhatod hozzá ingyenesen az Epic Games Store könyvtáradhoz.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

(Borítókép: Steam)

Kövess Minket!



Te milyen fegyverrel harcolnál az alábbiak közül egy zombisereg ellen?